Η τούρτα της μαμάς: Η πρόταση γάμου του Βαγγέλη θα ανοίξει έναν τεράστιο πολεμικό κύκλο
Media

Η τούρτα της μαμάς: Η πρόταση γάμου του Βαγγέλη θα ανοίξει έναν τεράστιο πολεμικό κύκλο

Η τούρτα της μαμάς: Η πρόταση γάμου του Βαγγέλη θα ανοίξει έναν τεράστιο πολεμικό κύκλο ανάμεσα σε όλους τους συνδαιτυμόνες του δείπνου γνωριμίας των σογιών με τον όψιμο εραστή της ασυμβίβαστης Μαριλού. 

Όπως είναι αναμενόμενο, τα πράγματα βγαίνουν εκτός ορίων με τα γνωστά κωμικοτραγικά αλλά και συγκινησιακά αποτελέσματα, στο 24ο επεισόδιο της κωμικής σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς», που θα απολαύσετε την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021, στις 23:00.

Ευρηματικό σενάριο, ανατρεπτικές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις, δηκτικό χιούμορ και εξαιρετικό καστ ηθοποιών είναι μερικά από τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης… συνταγής για την «Τούρτα της μαμάς», σε σενάριο-σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, που απολαμβάνουν οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ1, κάθε Πέμπτη, στις 23:00.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά, που μέσα από την ιδιαίτερη και διεισδυτική ματιά των δημιουργών της, παρακολουθεί τις ιστορίες μιας μεσοαστικής οικογένειας στην Αθήνα του 2020, έχουν ο Κώστας Κόκλας (Τάσος) και η Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία), ενώ το καστ επιφυλάσσει και πολλές άλλες εκπλήξεις, όπως η εμφάνιση του Αλέξανδρου Ρήγα στον ρόλο του θείου Ακύλα και της Λυδίας Φωτοπούλου στον ρόλο της καταπληκτικής γιαγιάς, Μαριλού.

Η πρόταση γάμου του Βαγγέλη θα ανοίξει έναν τεράστιο πολεμικό κύκλο ανάμεσα σε όλους τους συνδαιτυμόνες του δείπνου γνωριμίας των σογιών με τον όψιμο εραστή της ασυμβίβαστης Μαριλού, η οποία βρίσκει ευκαιρία, μετά την πρώτη απογοήτευσή της για τη στάση των ανθρώπων της, να τεντώσει ακόμα περισσότερο το σχοινί, δοκιμάζοντας τα αισθήματα όλων -αλλά και τα νεύρα του Τάσου.

Η δημιουργία των δύο μετώπων συμπαράστασης ή απόρριψης της σχέσης θα φέρει τα πράγματα εκτός ορίων με τα γνωστά κωμικά αλλά και συγκινησιακά αποτελέσματα. Τελικά, η Μαριλού θα ντυθεί νυφούλα;

Ως guest εμφανίζονται οι: Χρύσα Ρώπα (Αλεξάνδρα), Χάρης Χιώτης (Ζώης), Γιώργος Τσιαντούλας (Παναγιώτης), Ειρήνη Αγγελοπούλου (Τζένη), Θεόφιλος Πασχάλης (Φάνης), Μαρία Γεωργιάδου (Βάσω), Χάρης Κκολός (Βαγγέλης), Πέτρος Σκαρμέας (Τζώρτζης), Κορίνα Θεοδωρίδου (Παυλίνα)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved