Survivor spoiler: Μάθε ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε!
Media

Survivor spoiler: Μάθε ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε!

Survivor spoiler: Ένας παίκτης αποχωρεί απόψε, 21 Απριλίου, ποιος είναι όμως αυτός;

Τρεις είναι οι υποψήφιοι και οι τρεις είναι από την κόκκινη ομάδα!

Ντάφυ, Αλέξης Παππάς ή Γιώργος Ασημακόπουλος; Ποιος θα φύγει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης;

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Τριαντάφυλλος είπε στο συμβούλιο αιφνιδιάζοντας όλους τους παίκτες και τον Γιώργο Λιανό: «Για όλους στενοχωριέμαι, αυτή την ομάδα την αγαπάω, αυτά τα παιδιά τα αγαπάω. Σαν μεγαλύτερος θα ήθελα να βγω μπροστά σήμερα. Για το καλό της ομάδας μου θα πρέπει να φύγω για να μπορέσει η ομάδα να φέρνει νίκες και στα έπαθλα να είναι χαρούμενη. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να στηρίξει με όλο του το είναι τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Και να μην στηρίξει εμένα. Θα ήθελα να παραμείνω αλλά επειδή αγαπάω την Κόκκινη ομάδα, θα πρέπει να φύγω εγώ. Δεν θέλω να γίνω η Ανθή Σαλαγκούδη της ομάδας. Δεν μπορώ να τα βοηθήσω τα παιδιά, είμαι ο πιο μεγάλος παίκτης εδώ, είμαι 43 χρονών. Είμαι ο πιο παλιός, θέλω να δυναμώσει η ομάδα και για να δυναμώσει πρέπει να φύγω».

Ενώ χθες μάθαμε μέσα από το happy day που καλεσμένος της εκπομπής του Alpha ήταν o Χάρης Λεμπιδάκης μίλησε μέσω skype και είπε «κρατήστε κάτι… αύριο η αποχώρηση δεν θα αρέσει» και η Τίνα Μεσσαροπούλου υπογράμμισε «μαθαίνω ότι αύριο στην αποχώρηση θα γίνει χαμός»! Ο Χάρης τότε πρόσθεσε: «δεν δίνουμε κάποιο spoiler, δεν πιθανολογούμε, έχουν γυριστεί τα επεισόδια και υπάρχει ένα κενό να προστεθεί ανάλογα με την ψηφοφορία του κοινού που δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει και πολλά πράγματα με τους υποψήφιους που ήδη ξέρουμε… Η αποχώρηση αυτή θα φέρει μεγάλη έκρηξη».

Ποιος θα φύγει; Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και θα αποχωρήσει από το Survivor o Αλέξης Παππάς, μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα spoilers!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved