Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος παίρνει το παιδί και φεύγει από το Διαφάνι
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος παίρνει το παιδί και φεύγει από το Διαφάνι

Μετά τη διακοπή λόγω του Πάσχα, οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν με καταιγιστικές εξελίξεις.

Από τη μία, θα δούμε τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Ασημίνα και στον Νικηφόρο, αλλά και την απόφαση του Νικηφόρου να φύγει με το παιδί από το Διαφάνι. Ο Νικηφόρος, μετά τη σύγκρουση με τον Δούκα, βρίσκεται σε απόλυτο αδιέξοδο και αισθάνεται πιο μόνος από ποτέ.

Ο ίδιος θέλει να απομακρυνθεί άμεσα από την οικογένειά του και το σπίτι των Σεβαστών και γι’ αυτό αποφασίζει να ρίξει για πρώτη νερό στο κρασί του και κάνει μια πρόταση στην Ασημίνα.

Να σταματήσουν τη δικαστική τους διαμάχη και όντας χωρισμένοι να μετακομίσουν με τον μικρό Σέργιο στη λάρισα. Η Ασημίνα όμως αρνείται να φύγει από το Διαφάνι με το παιδί και ο Νικηφόρος εξοργισμένος από την άρνησή της αποφασίζει να συνεχίσει με την αγωγή για να της πάρει την επιμέλεια.

Ο Λάμπρος θέλει να βοηθήσει τις αδελφές Σταμίρη με αυτό το θέμα και σύμφωνα με το my tv βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο του Κωνσταντή.

Οι δυο τους βρίσκουν κοινό έδαφος στον συνεταιρισμό και προσπαθούν να συνετίσουν τον Νικηφόρο. Εκείνος, όμως, είναι αποφασισμένος να πάρει τον Σέργιο και να μείνουν στη Λάρισα. Αυτή η απόφαση, όμως, προκαλεί θυμό και θλίψη στη Δρόσω και στην Ασημίνα, που νιώθουν ότι θα χάσουν τον γιο τους, καθώς πια η επικοινωνία τους θα είναι ελάχιστη. Τρέμουν στην ιδέα να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά ο Νικηφόρος δεν αφήνει τον χρόνο να περάσει και τις επόμενες ημέρες παίρνει τον γιο του και φεύγει για τη Λάρισα. Το εγχείρημά του δεν πάει όπως το υπολόγιζε, καθώς τα προβλήματα εμφανίζονται από την πρώτη κιόλας ημέρα. Ο ίδιος, όμως, είναι αποφασισμένος να ξεπεράσει τα πάντα, καθώς δεν θέλει να συνεχίσει να ζει στο Διαφάνι. Πέντε ημέρες μετά, η ζωή στο χωριό συνεχίζεται στον φυσιολογικό ρυθμό της. Όχι, όμως, για όλους. Στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη επικρατεί αγωνία…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved