Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του και συγχωρεί τον Δούκα
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του και συγχωρεί τον Δούκα

Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης, από τη στιγμή που επιβεβαιώνει πως ο Θέμελης δολοφονήθηκε, έχει στόχο να βρει εάν ο Δούκας εμπλέκεται.

Ο ίδιος θα έρθει αντιμέτωπος με μεγάλες αλήθειες στα επόμενα επεισόδια. Με τη βοήθεια του Μεγαρίτη ανακαλύπτει πως ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη και η αντίδρασή του είναι ακραία. Θέλει να έρθει ανντιμέτωπος με τον θείο του προκειμένου να μάθει τον λόγο που δηλητηρίασε και σκότωσε τον Θέμελη. Τότε ο κόσμος του Μελέτη, σύμφωνα με το my tv, καταρρέει μαθαίνοντας ακόμη ένα μυστικό.

Αυτό δεν είναι άλλο από το ότι ο Θέμελης πριν από χρόνια βίασε την Ανέτ και έτσι γεννήθηκε ο ίδιος. Ο Μελέτης συγκλονίζεται και δεν μπορεί να το πιστέψει, ενώ και η Ανέτ καταρρακώνεται μόλις πληροφορείται τα άσχημα νέα. Τόσο καιρό προσπαθούσε να προστατεύσει τον γιο της από την πραγματικότητα για να μην πληγωθεί, αλλά τώρα όλα ήρθαν στο φως.

Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να υποχωρήσει στις απειλές του Λάμπρου και να πάρει πάλι τα φάρμακά του. Είναι, όμως, αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιό του για να απαλλαγεί ο συνεταιρισμός από τον Δούκα. Θέλει πάση θυσία να δει ηττημένο τον αδελφό του και πιστεύει πως μόνο αν πάρει εκδίκηση και τον καταστρέψει θα ηρεμήσει η ψυχή η δική του και του Γιάννου.

Έτσι, όπως θα δούμε, ο Μιλτιάδης προχωράει το σχέδιο εξαπάτησης του Δούκα, προκαλώντας την οργή του Λάμπρου. Η ημέρα των εγκαινίων του εργοστασίου φτάνει και ο Μιλτιάδης επιλέγει να χαλάσει τη σημαντικότερη στιγμή του Δούκα με τον πιο θεαματικό τρόπο.

Βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του και ο Δούκας, μαινόμενος, αποφασίζει να ανταποδώσει με τη βοήθεια του Μελέτη. Ο τελευταίος, μετά τις αποκαλύψεις, δικαιολογεί με κάποιον τρόπο τα όσα έκανε ο Δούκας στον πατέρα του και στέκεται ξανά στο πλευρό του. Δέχεται να οργανώσει ένα σχέδιο εναντίον του Μιλτιάδη και ζητάει τη βοήθεια του Κωνσταντή. Εκείνος, όμως, αρνείται να συμμετέχει σε αυτό που σχεδιάζουν και έρχεται σε σύγκρουση για πρώτη φορά με τον Μελέτη. Δεν θέλει να μπλέξει ξανά σε αδίστακτες πράξεις και να συνεχίζει τον κύκλο εκδίκησης που έχει ανοίξει, και ο Μελέτης εξοργίζεται, καθώς είναι πια φανερό πως ο Κωνσταντής έχει αλλάξει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved