8 λέξεις: Άγρια σύγκρουση! Ο Μιχαήλ προδίδει τη Βικτώρια
Media

8 λέξεις: Άγρια σύγκρουση! Ο Μιχαήλ προδίδει τη Βικτώρια

8 λέξεις: Ο Μιχαήλ και η Βικτώρια μπορεί να αγαπιούνται πολύ, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συγκρουστεί.

Μόνο που αυτή τη φορά, όπως θα δούμε προσεχώς, τα πράγματα είναι πιο σοβαρά!

Ο Μιχαήλ και η Βικτώρια, από τότε που αποφάσισαν να είναι μαζί, έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα και να συμβιβαστούν με κάποια πράγματα.

Ένα απ’ αυτά, όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια, είναι ο μικρός Άγγελος ναι μεν να πηγαίνει στο σπίτι της Ναυσικάς και της Εύας για να περνάει χρόνο μαζί τους, αλλά σε καμία περίπτωση να μην κοιμάται στα σπίτια τους. Γεγονός που χαροποίησε τους άμεσα εμπλεκόμενους, αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε νέα σύγκρουση.

Ωστόσο, σύμφωνα με το my tv, η Βικτώρια αναγκάζεται να πάει στο Λονδίνο για να διευθετήσει κάποιες εκκρεμμότητες που έχει στην εταιρεία της, με αποτέλεσμα ο Μιχαήλ να είναι πιο ελαστικός σε ό,τι αφορά την ανατροφή του γιου του.

Συγκεκριμένα, αφότου μαθαίνει πως η Εύα περιμένει το παιδί του Νικηφόρου, της αναθέτει να πάρει τον Άγγελο, με σκοπό να περάσουν χρόνο μαζί και να θυμηθεί πώς είναι να μεγαλώνει παιδί. Ακόμη, της επιτρέπει, εφόσον το επιθυμεί και η ίδια, να τον κρατήσει στο σπίτι της υπό έναν όρο.

Να μη μάθει τίποτα η σύντροφός του. Στο μεταξύ, η Βικτώρια μπορεί να έχει αρκετά τρεχάματα στο Λονδίνο, όμως δεν παραλείπει να επικοινωνεί με τον Μιχαήλ και να μαθαίνει τα νέα του ίδιου και του αγοριού. Μάλιστα, όταν ζητάει να μιλήσει με τον Άγγελο, ο άντρας λέει ψέματα, προφασίζομενος διάφορες δικαιολογίες. Την επόμενη μέρα, η Εύα επιστρέφει το μικρό αγόρι στο σπίτι και τον ευχαριστεί θερμά που της επέτρεψε να τον κρατήσει μία μέρα μαζί της. Εκείνη τη στιγμή, τη συζήτησή τους διακόπτει ένα τηλεφώνημα της Βικτώριας, η οποία ενημερώνει τον αγαπημένο της ότι θα επιστρέφει νωρίτερα απ’ ό,τι υπολόγιζε.

Έπειτα, εκείνος μεταφέρει τα νέα στην Εύα. Τότε η τελευταία τού εξομολογείται ότι, παρόλο που είναι κάπως υπερβολική σε ό,τι αφορά την ανατροφή του Αγγέλου, οφείλει να της αναγνωρίσει ότι του συμπεριφέρεται σαν να είναι δικό της και λίγες ώρες αργότερα, η Βικτώρια επιστρέφει στην Ελλάδα.

Μόνο που κάποια στιγμή ο μικρός τής λέει ότι κοιμήθηκε στη θεία του, την Εύα, κι εκείνη γίνεται έξω φρενών.Έρχεται σε σύγκρουση με τον Μιχαήλ για τα ψέματα που της είπε, προδίδεται η εμπιστοσύνη της, ενώ δεν παραλείπει να κατηγορήσει την Εύα. Έκτοτε, ο Μιχαήλ παίρνει όλη την ευθύνη επάνω του και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αλλά μάταια. Ο άντρας κάνει ό,τι μπορεί να την πείσει να τον συγχωρέσει και να μην το τραβήξει, ακόμη μία φορά, στα άκρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved