Καρτ Ποστάλ: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα φιλόδοξη παραγωγή της ΕΡΤ1
Media

Καρτ Ποστάλ: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα φιλόδοξη παραγωγή της ΕΡΤ1

Καρτ Ποστάλ: Η ΕΡΤ 1, ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2021-2022, εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το πρόγραμμά της.

Μία από τις νέες σειρές που βρίσκονται ήδη στο στάδιο παραγωγής είναι η «Καρτ ποστάλ», που βασίζονται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ.

Η δημόσια τηλεόραση, έπειτα από απουσία πολλών ετών, επένδυσε στην ελληνική μυθοπλασία και έκανε την ευχάριστη έκπληξη. Το ίδιο μοτίβο θέλει να ακολουθήσει και του χρόνου, εγκρίνοντας όχι μόνο νέους κύκλους επεισοδίων των σειρών που προβάλλονται ήδη, αλλά και νέες προτάσεις.

Σύμφωνα με το My tv, μία απ’ αυτές, που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, είναι η μεταφορά του βιβλίου της Βικτόρια Χίσλοπ «Καρτ ποστάλ».

Στην εν λόγω σειρά, πρωταγωνιστής -και συνδετικός κρίκος- στις 12 αυτοτελείς ιστορίες είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο οποίος υποδύεται έναν ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφή αρχαιολόγο, τον Τζόζεφ, που επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μία ανασκαφή.

Επίσης, πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι: Μάργκαρετ Κλούνι και Γουίλ Χίσλοπ, υποδυόμενοι την Έλι και τον Μάρτιν, αντίστοιχα, αλλά και πολλοί ακόμη ηθοποιοί, που θα εναλλάσσονται στα επεισόδια.

Η «Καρτ ποστάλ» είναι μία από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, με τα γυρίσματα να λαμβάνουν μέρος σε κεντρικές τοποθεσίες της Αγγλίας, αλλά και στο μαγευτικό νησί της Κρήτης.

Οι πρώτοι ηθοποιοί που έκαναν... ποδαρικό είναι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Άννα Μάσχα και η Μαρία Βοσκοπούλου, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στο επεισόδιο με τίτλο «Έρωτα για τον έρωτα». Η ιστορία αναφέρεται στη Στέλλα, η οποία στα νιάτα της υπήρξε καλλονή και σήμερα είναι μια σκιά του εαυτού της. Ο Κώστας νοσταλγεί τη γυναίκα που ερωτεύτηκε και όταν ανακαλύπτει στο κτήμα του ένα αρχαίο άγαλμα της Θεάς Αφροδίτης θα θυμηθεί και πάλι, με έναν παράδοξο, σχεδόν θρησκευτικό τρόπο, τι σημαίνει έρωτας. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης υποδύεται τον Κώστα, η Άννα Μάσχα τη Στέλλα και η Μαρία Βοσκοπούλου τη Στέλλα σε μικρή ηλικία.

Στη συνέχεια, η σκυτάλη περνάει στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και στην Κρυσταλλία Κεφαλούδη, οι οποίοι παίζουν στο επεισόδιο με τίτλο «Το αγόρι με το ασημί κοστούμι», που γυρίζεται στο Λασίθι και στον Άγιο Νικόλαο, αγαπημένο τόπο της συγγραφέως, αλλά και του ήρωα της σειράς. Το Λασίθι είναι η γενέτειρα του πατέρα του και το μέρος που σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, τη Σάρα. Όμως, η Σάρα (Κρυσταλλία Κεφαλούδη) τον προδίδει και ο Τζόζεφ καταρρέει. Τότε, γνωρίζει τον Άκη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) με τον οποίο μοιράζονται τον ίδιο πόνο, καθώς και η δική του σύντροφος τον έστησε στα σκαλιά της εκκλησίας πριν από 15 χρόνια. Να σημειωθεί ότι σε άλλα επεισόδια θα δούμε επίσης τους Μαρία Ναυπλιώτου, Ορφέα Αυγουστίδη, Μυρτώ Αλικάκη κ.ά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved