Τι θα δούμε στην TV τη Μεγάλη Εβδομάδα - Αναλυτικά το πρόγραμμα!
Media

Τι θα δούμε στην TV τη Μεγάλη Εβδομάδα - Αναλυτικά το πρόγραμμα!

Οι υπεύθυνοι των καναλιών, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αναπροσαρμόζουν το πρόγραμμά τους με βάση το έντονο θρησκευτικό αίσθημα των ημερών, καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Μπορεί οι συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως, λόγω του κορονοϊού, να μην μας επιτρέπουν να περάσουμε το Πάσχα όπως θα θέλαμε, όμως οι υπεύθυνοι των καναλιών προσαρμόζουν το πρόγραμμά τους στο θρησκευτικό αίσθημα των ημερών.

Έτσι, εκτός από κάποιες εκπομπές και σειρές που θα συνεχίσουν να προβάλλονται μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, στο πρόγραμμα των καναλιών υπάρχουν ξένες ταινίες και θρησκευτικές σειρές καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, με στόχο να κρατήσουν καλή συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

Τη Μεγάλη Εβδομάδα δεν θα προβληθούν οι σειρές του ΑΝΤ1 σε αντίθεση με το «Πρωινό» που θα είναι μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη αλλά και το «Καλημέρα Ελλάδα» που θα προβάλλεται ζωντανά έως τη Μεγάλη Πέμπτη. Τα τηλεπαιχνίδια θα προβάλλονται σε επανάληψη, ενώ η «Φάρμα» δεν θα μεταδοθεί τη Μεγάλη Παρασκευή. Τη Μεγάλη Δευτέρα, στις 22.45, ο ΑΝΤ1 θα προβάλει τη δραματική ταινία «Μαρία Μαγδαληνή». Από τη Μεγάλη Τρίτη έως και τη Μεγάλη Παρασκευή, στις 21.00, έρχεται στις οθόνες μας το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα του Ιταλού σκηνοθέτη Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη σειρά στο είδος της. Ακόμη, από τη Μεγάλη Τρίτη έως και τη Μεγάλη Παρασκευή, στις 23.00, προγραμματίζεται η προβολή της σειράς «Η Βίβλος». Ακόμη, ο σταθμός του Αμαρουσίου καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας θα μεταδίδει τις Ακολουθίες των Παθών από τον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου στον Περισσό.

Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV, επίσης προσαρμόζει το πρόγραμμά του. Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Παρασκευή, στις 19.00, ο σταθμός θα προβάλει τη μίνι σειρά «The Bible cast Jesus».

0 ΑLΡΗΑ μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη θα προβάλει κανονικά τις εκπομπές του και τη σειρά «Έλα στη θέση μου». Τη Μεγάλη Πέμπτη στις 22.00, στο πρόγραμμα υπάρχει μια ιστορική σειρά, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή, θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το ιστορικό δράμα, «Apostle Peter and the Last Supper». Ακόμη, το πρόγραμμα της Μεγάλης εβδομάδας του σταθμού περιλαμβάνει αρκετές ταινίες.

Στο ΟΡΕΝ η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» θα προβληθεί όλη την εβδομάδα ενώ οι ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού «Ευτυχείτε» και «Ράδιο Αρβύλα» μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη. Τη Μεγάλη Τρίτη, στις 21.00, θα προβάλει το βιβλικό έπος «Νώε» και τη Μεγάλη Τετάρτη, την ίδια ώρα το επικό ιστορικό δράμα «Μπεν Χουρ». Επίσης, τη Μεγάλη Πέμπτη, στις 20.00, θα γίνει απευθείας σύνδεση με ιερό ναό όπου θα παρακολουθήσουμε την Ακολουθία των Αγίων Παθών, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή, την ίδια ώρα, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου. Στη συνέχεια, στις 21.45, θα παρακολουθήσουμε το βιβλικό έπος «Ο Υιός του Θεού».

Στο MEGA οι σειρές του σταθμού δεν θα προβληθούν ενώ οι εκπομπές θα προβάλλονται έως και τη Μεγάλη Πέμπτη. Την ίδια μέρα, στις 21:00 οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν το θρησκευτικό δράμα, «Παύλος, ο Απόστολος του Χριστού» και στη συνέχεια, στις 23:20 τη μουσική εκπομπή «Της σιωπής ο τόπος». Πρόκειται για τραγούδια από το μουσικό έργο του Ανδρέα Κατσιγιάννη, σε ερμηνεία του Γιώργου Νταλάρα. Τη Μεγάλη Παρασκευή, στις 21.00, θα γίνει απευθείας σύνδεση με ιερό ναό για την Ακολουθία του Επιταφίου.

Ο ΣΚΑΙ από τη Μεγάλη Δευτέρα έως τη Μεγάλη Πέμπτη θα διαμορφώσει μερικώς το πρόγραμμά του,καθώς προβάλλονται οι εκπομπές του κανονικά εκτός από το «Καλό μεσημεράκι» και τη δραματική σειρά «8 Λέξεις». Τη Μεγάλη Πέμπτη, στις 23.45, θα προβάλει το θρησκευτικό δράμα «Τα Πάθη του Χριστού», ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή δεν θα προβληθεί καμία εκπομπή παρά μόνο ντοκιμαντέρ και ταινίες θρησκευτικού περιεχομένου.

Η ΕΡΤ τη Μεγάλη Πέμπτη, στις 16.00, θα προβάλει τη βραβευμένη μίνι σειρά δύο επεισοδίων, συμπαραγωγής Ιταλίας, Γερμανίας, ΗΠΑ, «Η Βίβλος: Ιωσήφ» και, στις 22.00 την ιστορική - θρησκευτική μίνι σειρά «Τα Πάθη». Από τα σίριαλ θα προβληθεί μόνο το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη, ενώ οι ενημερωτικές εκπομπές θα προβληθούν όλη την εβδομάδα.

Να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star «MasterChef», καθώς επίσης και η ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Super Makeover», το μουσικό ριάλιτι «House of Fame» και το «Survivor» θα προβάλλονται κανονικά από τη Μεγάλη Δευτέρα έως τη Μεγάλη Τετάρτη, με εξαίρεση το τελευταίο που θα ξεκινά μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 21.00.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved