Pop Up: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη φωτό της συνεργάτιδάς της μέσα από το νοσοκομείο!
Media

Pop Up: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη φωτό της συνεργάτιδάς της μέσα από το νοσοκομείο!

Pop Up: Με μία απουσία από το πάνελ προβλήθηκε σήμερα η εκπομπή που παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σήμερα υπήρξαν αλλαγές στη μεσημεριανή παρέα του Alpha.

H Ηλιάνα δίνει καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Alpha, μαζί με όλα τα Pop UP And Down θέματα της επικαιρότητας.

Σήμερα το μεσημέρι, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε κανονικά στο πόστο της, δίνοντας μάλιστα εξηγήσεις για τις αλλαγές στο τραπέζι της εκπομπής. Η Φωτεινή Πετρογιάννη βρέθηκε εκτός τηλεοπτικού αέρα με τη δημοσιογράφο, Νανά Ηλιοπούλου να παίρνει τη θέση της στο πλατό.

Όσο για τη Φωτεινή Πετρογιάννη και την απουσία της, περισσότερα αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αμέσως μετά την έναρξη της σημερινής εκπομπής...

«Καλησπέρα τι κάνετε, έχουμε πολλή χαρά σήμερα 3 Μαΐου θα πάμε τις βολτίτσες μας με προσοχή παρακαλώ… Κάναμε κάποια αστεία πριν την εκπομπή με την Νανά, καθώς η Φωτεινή μας λείπει πάλι σήμερα και της λέγαμε δεν θα πω τι ακριβώς, Φωτεινή έχεις περάσει κάτι στο πρόσωπο σου; Να της στείλουμε τα περαστικά μας πραγματικά, η Φωτεινούλα μας δεν θα είναι εδώ ούτε και σήμερα. Μην ανησυχείτε, δεν έχει κορονοϊό, έχει κάτι ελαφρύ είναι περαστικό και περιμένουμε να γυρίσει πίσω το κορίτσι μας», είπε η παρουσιάστρια.

Λίγη ώρα αργότερα, η Φωτεινή Πετρογιάννη έκανε την πρώτη της ανάρτηση, ανεβάζοντας φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και μαζί μ' αυτήν και ένα μήνυμα για τους συνεργάτες της. “Pop up και στο νοσοκομείο. Miss you guys”, έγραψε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved