Άγριες Μέλισσες: Την είδαμε και πάθαμε πλάκα! Η Ουρανίτσα έκοψε κοντά τα μαλλιά της και είναι κούκλα
Media

Άγριες Μέλισσες: Την είδαμε και πάθαμε πλάκα! Η Ουρανίτσα έκοψε κοντά τα μαλλιά της και είναι κούκλα

Άγριες Μέλισσες: Άλλος άνθρωπος έχει γίνει η τηλεοπτική Ουρανία στη δεύτερη σεζόν της σειράς

Είναι ίσως και η εξέλιξη του ρόλου της αλλά σίγουρα είναι και δική της επιλογή.

Η όμορφη ηθοποιός Αμαλία Καβάλη έκοψε τα μαλλιά της και είναι μια κούκλα. Όχι πως πριν δεν ήταν αλλά είναι τέτοιο το στιλ των μαλλιών της με αυτές τις υπέροχες καστανές μπούκλες της που το κοντό της πάει ακόμη πιο πολύ.

Σε πρόσφατο επεισόδιο μάλιστα παρατηρήσαμε μια ακόμη αλλαγή που έχει να κάνει με τις αλλαγές στο μακιγιάζ της.

Σε μια πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η Μαρία Αντουλινάκη στο Instagram, είδαμε την Αμαλία Καβάλη, να ποζάρει στο πλευρό της και σαστίσαμε.

«Με την Coco Chanel του Διαφανίου #cocochanel #Ουρανία #αγορίτσα #Αγριεςμελισσες🐝 #διαφανι», έγραψε η ηθοποιός. Για πρώτη φορά απαθανατίστηκε με έντονο μακιγιάζ, μαύρο eyeliner και κατακόκκινο κραγιόν. Πραγματικά άλλος άνθρωπος.

Στο αποψινό επεισόδιο ωστόσο παρατηρήσαμε την αλλαγή στα μαλλιά της και μας άρεσε πολύ!

Δες την στη gallery και θα σε καταπλήξει!

«Έχω αρκετά περισσότερα κοινά στοιχεία με την Ουρανία απ' όσα αρχικά πίστευα. Όμως, ήδη στο δοκιμαστικό, όταν μου έδωσαν να διαβάσω το ρόλο, το κείμενο μου θύμιζε τη γυναίκα που βοηθούσε να σταθεί το νοικοκυριό μας όρθιο στα παιδικά μου χρόνια.

Είναι μια γυναίκα με θετική προδιάθεση στη ζωή, που μπορεί να είναι συνάμα μαχητική και γλυκά υποχωρητική. Έτσι, κυρίως μέσω αυτής, κατανόησα την ιδιοσυγκρασία του ρόλου. Έπειτα προσέθεσα στοιχεία και από άλλους ανθρώπους του περιβάλλοντος μου, όπως από τη μοδίστρα πλάι στην οποία μαθήτευσα το καλοκαίρι, την Ευαγγελία Τσιούνη», έχει πει η ίδια για τα κοινά στοιχεία που έχει η τηλεοπτική Ουρανία με την Αμαλία Καβάλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved