Η Τέλεια Απόδραση: Ο Χρήστος Φερεντίνος ξεναγεί το gossip-tv στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού!
Media

Η Τέλεια Απόδραση: Ο Χρήστος Φερεντίνος ξεναγεί το gossip-tv στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού!

Η Τέλεια Απόδραση: Το gossip-tv βρέθηκε στα backstage των γυρισμάτων του καινούργιου τηλεπαιχνιδιού του ALPHA και εξασφαλίσαμε αποκλειστικά videos και φωτογραφίες.  

Το gossip-tv βρέθηκε αποκλειστικά στα γυρίσματα της "Τέλειας απόδρασης" και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες και πλάνα από το πλατό της νέας εκπομπής.

Εκεί συναντήσαμε τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος με πολύ ωραία διάθεση μας έκανε αποκλειστικές δηλώσεις και μας ξενάγησε στο πλατό του νέου τηλεπαιχνιδιού.

Ο Χρήστος Φερεντίνος συνεχίζει το σερί των επιτυχιών του, αφού παράλληλα με το πετυχημένο του Deal με τον Alpha, παρουσιάζει και το νέο τηλεπαιχνίδι του καναλιού, κάθε Σάββατο στις 20.00 το βράδυ, μαζί με την Άννα Πρέλεβιτς.

Στο πλατό βρέθηκε και ο Νίκος Κοκλώνης, ο παραγωγός της νέας εκπομπής, ο οποίος με ωραία διάθεση έδωσε το "παρών" στην εγγραφή του πρώτου επεισοδίου. Στο πλευρό του ήταν και η Κατερίνα Γκαγκάκη, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Η «Τέλεια Απόδραση» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και υπόσχεται να χαρίσει τα πιο πολυτελή δώρα (από ηλεκτρικές συσκευές και ταξίδια, μέχρι τζετ σκι και αυτοκίνητο) στους τυχερούς παίκτες που θα δοκιμαστούν σε γνώσεις, στρατηγική και δύναμη.

Στις εικόνες και στα videos παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τον Χρήστο Φερεντίνο και την Άννα Πρέλεβιτς στο εντυπωσιακό πλατό που έστησε η Barking Well για το τηλεπαιχνίδι, ενώ τους πλαισιώνουν τα δώρα και τα φαντασμαγορικά σκηνικά.

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα μας για το τι θα δούμε στις οθόνες μας, το Σάββατο (24/4), μας αποκάλυψε αν σκέφτεται να δοκιμαστεί και πάλι σε μια διαφορετικού είδους εκπομπή αλλά μας σχολίασε και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA.

Λίγες πληροφορίες για την «Τέλεια Απόδραση»

Το νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται σε περισσότερες από 17 χώρες, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στον Alpha!Ο Χρήστος Φερεντίνος αναλαμβάνει να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας στα ύψη κάθε Σάββατο βράδυ.

Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα. Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, όλα μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να μπορέσουν να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντάς τους. Αν καταφέρουν να αποδράσουν, η Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνει να τους βοηθήσει να ανοίξουν τα δώρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved