Η Τέλεια Απόδραση: Η Άννα Πρέλεβιτς στο gossip-tv: «Νιώθω πολύ ήρεμη δίπλα στο Χρήστο Φερεντίνο»
Media

Η Τέλεια Απόδραση: Η Άννα Πρέλεβιτς στο gossip-tv: «Νιώθω πολύ ήρεμη δίπλα στο Χρήστο Φερεντίνο»

Η Τέλεια Απόδραση: Η κάμερα του gossip-tv βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου τηλεπαιχνιδιού του ALPHA και η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε αποκλειστικά για τον ρόλο που θα έχει δίπλα στον Χρήστο Φερεντίνο!

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού του Alpha, εξασφαλίσαμε αποκλειστικές εικόνες από τα γυρίσματα. Η "Τέλεια Απόδραση" υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 20:00.

Η Άννα Πρέλεβιτς έλαμπε στην πρώτη εγγραφή του επεισοδίου, φορώντας ένα φόρεμα που αναδείκνυε το υπέροχο κορμί της, καθώς και τα καλογυμνασμένα της πόδια!

Στις εικόνες παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τον Χρήστο Φερεντίνο και την Άννα Πρέλεβιτς στο εντυπωσιακό πλατό που έστησε η Barking Well για το τηλεπαιχνίδι, ενώ τους πλαισιώνουν τα δώρα και τα φαντασμαγορικά σκηνικά.

Η Άννα Πρελέβιτς μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του gossip-tv μας εξομολογήθηκε πως νιώθει ιδιαίτερη χαρά, σιγουριά και ασφάλεια με τον Χρήστο Φερεντίνο στο πλευρό της. Επιπλέον, η fashion blogger του queen.gr μας αποκάλυψε πώς προέκυψε η συνεργασία με τον ALPHA και την "Τέλεια Απόδραση".

Τέλος, τι απάντησε η καλλονή παρουσιάστρια και μοντέλο στην ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένη αυτή τη περίοδο και ποια είναι τα σχέδια της για το καλοκαίρι;

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της παρουσιάστριας.

Η «Τέλεια Απόδραση» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και υπόσχεται να χαρίσει τα πιο πολυτελή δώρα (από ηλεκτρικές συσκευές και ταξίδια, μέχρι τζετ σκι και αυτοκίνητο) στους τυχερούς παίκτες που θα δοκιμαστούν σε γνώσεις, στρατηγική και δύναμη.

Η Τέλεια Απόδραση, σήμερα και κάθε Σάββατο στις 20:00, στον Alpha.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved