House of Fame: Αποχώρησε και έγινε πατέρας για δεύτερη φορά - Οι πρώτες φωτό
Media

House of Fame: Αποχώρησε και έγινε πατέρας για δεύτερη φορά - Οι πρώτες φωτό

House of Fame: Η σύντροφός του γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και αυτά είναι τα πρώτα τρυφερά στιγμιότυπα...

Οι σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας, σε κάθε Live δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή, προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους κριτές, αλλά και να εξασφαλίσουν στην παραμονή τους στο σπίτι του House of Fame.

Μπορεί μέχρι στιγμής να βρισκόμαστε μακριά από τον μεγάλο τελικό, οι εξελίξεις όμως τρέχουν και είναι ευχάριστες για τους περισσότερους που συμμετείχαν στο talent show. Όσο οι αποχωρήσεις συνεχίζονται, ο πήχης ανεβαίνει αρκετά και ο Πάνος Μεταξόπουλος κάνει τα πάντα για τους σπουδαστές του, οι οποίοι βρίσκονται στη Μουσική Ακαδημία με έναν και μόνο στόχο...

Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό και ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του House of Fame;

Μέχρι τότε, ο δρόμος είναι μακρύς. Όσο για τα πρόσωπα που πέρασαν από το House of Fame, για κάποιους τα πράγματα είναι πλέον πολύ ευχάριστα. Όπως για τον Obi ο οποίος έγινε για δεύτερη φορά πατέρας.

Λίγα πράγματα για τον πρώην διαγωνιζόμενο του House of Fame...

O Obi είναι 27 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από Νιγηριανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Ήξερε από πολύ μικρός ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι
Είναι πνεύμα και κορμί αθλητικό. Αυτό δεν οφείλεται στην τύχη, αλλά στη σκληρή γυμναστική, που είναι η άλλη μεγάλη του αγάπη, αφού εργάζεται ως personal trainer!

O Οbi έχει βρει τον μεγάλο έρωτα, ενώ είναι πατέρας ενός κοριτσιού. Πρόσφατα η σύντροφός του γέννησε, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved