MasterChef: Αυτή κι αν είναι πρωτοτυπία! Βρίσκεται στο παιχνίδι αλλά δεν γνωρίζει τις εξελίξεις
Media

MasterChef: Αυτή κι αν είναι πρωτοτυπία! Βρίσκεται στο παιχνίδι αλλά δεν γνωρίζει τις εξελίξεις

MasterChef: Δεν σταματά να μας εκπλήσσει, κάθε εβδομάδα και κάτι καινούργιο. 

Μα δεν λέει με τίποτα ο σεφ να παρακολουθήσει το ριάλιτι μαγειρικής ώστε να ξέρει τι γίνεται, πρέπει κάθε φορά να τα μαθαίνει από τους παίκτες. Aς τα πάρουμε όμως από την αρχή!

Μετά την ομαδική δοκιμασία, ήρθε η ώρα για το συμβούλιο, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Η ψύχραιμη κριτική των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά, μετά τη φασαριόζικη ομαδική δοκιμασία, αν και κατά την άποψη κάποιων, η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη για μία από τις δύο ομάδες. Κύριο ζητούμενο της συγκεκριμένης ομαδικής ήταν η ομοιομορφία σε εμφάνιση αλλά και η γεύση των πιάτων. Αυτό όμως δεν έφτασε ώστε να κερδίσουν τη “μάχη” του τοίχου.

Οι υποψήφιοι της κερδισμένης ομάδας, οι οποίοι με αυτή τη νίκη έχουν εξασφαλίσει και τη θέση τους στη 10αδα του διαγωνισμού, βγήκαν και απόλαυσαν ένα υπέροχο έπαθλο, φιλοξενούμενοι στο εστιατόριο “Artisanal” του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Και όσο η χαμένη ομάδα δοκιμαζόταν σε έναν αγώνα ασυλίας, με πρωταγωνιστές τα διάσημα αυγά του MasterChef 5, οι νικητές για μια ακόμη φορά κλήθηκαν να εξηγήσουν λεπτομερώς στον Γιάννη Αποστολάκη τι έχει συμβεί.

Αυτή τη φορά ο σεφ δεν γνώριζε ποιοι είναι οι παίκτες που έχουν ξαναμπεί στο ριάλιτι και έχει ήδη περάσει μια εβδομάδα με αλλεπάλληλες δοκιμασίες. Κι όμως κοιτώντας τους δεν μπορούσε να διακρίνει ποιοι είναι εκείνοι που έχουν μπει και πάλι στο παιχνίδι!

«Επιστροφές βλέπω αρχικά... Εσύ, εσύ… α… κι εσύ κι εσύ», είπε κοιτώντας τον Ιωάννη, τον Νίκο, την Μαργαρίτα και τον Αλέξανδρο που ξαναμπήκαν. Βέβαια για να το σώσει κάποια στιγμή πέταξε και την επική ατάκα: «Άκουσα ότι έγινε μια ανασύνταξη των ομάδων».

Δεν είδε… άκουσε!

Αυτή κι αν είναι πρωτοτυπία.

Μήπως να δει κανένα επεισόδιο μπας και μάθει ποιος τελικά θα φτάσει τελικό;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved