MasterChef: Απίστευτη ανατροπή! Ένα αυγό έστειλε το φαβορί στον τάκο!
Media

MasterChef: Απίστευτη ανατροπή! Ένα αυγό έστειλε το φαβορί στον τάκο!

MasterChef: Κι όμως ένα αυγό έστειλε ένα από τα μεγάλα φαβορί στον τάκο!

Η ψύχραιμη κριτική των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά, μετά τη φασαριόζικη ομαδική δοκιμασία, αν και κατά την άποψη κάποιων, η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη για μία από τις δύο ομάδες.

Κύριο ζητούμενο της συγκεκριμένης ομαδικής ήταν η ομοιομορφία σε εμφάνιση αλλά και η γεύση των πιάτων.

Έφτασαν όμως μόνο αυτά ώστε να κερδίσουν τη “μάχη” του τοίχου; Μάλλον όχι αφού οι κριτές θεώρησαν πως κάπου τα πράγματα «στράβωσαν».

Η απόφαση του Διονύση να αφήσει εκτός της Μαργαρίτα και να της χαρίσει την ασυλία που την έστειλε απευθείας στην δεκάδα, έκανε κάποιους να μιλούν για ξεκάθαρη στρατηγική.

Συγκεκριμένα η Μαρίνα ήταν εκείνη που την «είπε» μπροστά σε όλους για αυτή την κίνηση μιλώντας για δυνατούς και αδύναμους παίκτες.

Η χαμένη ομάδα η μπλε, δηλαδή δοκιμάστηκε σε έναν αγώνα ασυλίας, με πρωταγωνιστές τα διάσημα αυγά του MasterChef 5!

Δυστυχώς αυτή τη φορά ο αρχηγός της ομάδας δεν είχε πλεονέκτημα. Η διαφορά βέβαια ήταν ότι ο παίκτης με το «χειρότερο» πιάτο αυτής της δοκιμασίας θα ήταν και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Την ασυλία αυτής της δοκιμασίας κέρδισε και πάλι ο Τζιοβάνι ενώ ο παίκτης που δεν τα κατάφερε ήταν ο Παύλος.

Αυτόματα ο παίκτης, ένα από τα μεγάλα φαβορί, τέθηκε υποψήφιο προς αποχώρηση. Στο επεισόδιο του Σαββάτου θα δούμε ποιος θα ψηφιστεί ώστε να διεκδικήσει μαζί με τον Παύλο την παραμονή του στο ριάλιτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved