Η Φάρμα: Διπλή είσοδος! Οι δίδυμες μπήκαν στο ριάλιτι και τα μπερδέματα μόλις ξεκίνησαν!
Media

Η Φάρμα: Διπλή είσοδος! Οι δίδυμες μπήκαν στο ριάλιτι και τα μπερδέματα μόλις ξεκίνησαν!

Η Φάρμα: Γνωρίστε τις δίδυμες χορεύτριες που μπήκαν στο ριάλιτι του ANT1 - Τα πρώτα πλάνα και η δυσκολία των παικτών να ξεχωρίσουν τις δύο αδερφές.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι παρακολουθήσαμε τη Φένια και την Έλενα Τσικιτίκου να μπαίνουν στη Φάρμα, γνωρίζοντας έτσι για πρώτη φορά τους συγκατοίκους τους.

Η Φένια και η Έλενα πρόσφατα μίλησαν στην κάμερα του ΑΝΤ1, όπου και έδωσαν λεπτομέρειες για τη ζωή τους πριν τη συμμετοχή τους στη Φάρμα.

«Είμαστε επαγγελματίες χορεύτριες, δασκάλες χορού και γυμνάστριες. Έχουμε δική μας σχολή στη Νάουσα Ημαθίας. Λίγες ημέρες πριν είχαμε γενέθλια και κλείσαμε τα 33. Μπαίνουμε στη Φάρμα να τονώσουμε το διασκεδαστικό κλίμα. Γνωρίζουμε από δουλείες της Φάρμας. Είμαστε πολύ εργατικές. Είναι δύσκολο να κρίνουμε τους παίκτες με βάση όσα βλέπουμε… Μέσα στα αθλήματα υπάρχει και ο παράγοντας τύχη,», είπαν μεταξύ άλλων οι αδερφές Τσικιτίδου.

Όσον αφορά την προσωπική τους ζωή, η Έλενα αποκάλυψε ότι έχει μια μακροχρόνια σχέση, ενώ η Φένια είναι ελεύθερη και ωραία. Για να δούμε, λέτε οι δίδυμες να καταφέρουν να προχωρήσουν στο παιχνίδι, φτάνοντας στον μεγάλο τελικό;

Γνωρίστε καλύτερα την Έλενα και τη Φένια στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved