Η Τέλεια Απόδραση: Θα... τρίβετε τα μάτια σας με τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας!
Media

Η Τέλεια Απόδραση: Θα... τρίβετε τα μάτια σας με τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας!

Η Τέλεια Απόδραση: Το νέο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος στον Alpha, φαίνεται πως από την πρεμιέρα του κιόλας κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών. 

Και δεν το λέμε εμείς αλλά τα νούμερα τηλεθέασης αφού σύμφωνα με τους πίνακες της Nielsen «Η Τέλεια Απόδραση» σημείωσε μέσο όρο 19,4% (μαζί με τα διαφημιστικά διαλείμματα) στο νεανικό κοινό 18-54 ετών, φτάνοντας σε τέταρτο το 24%, κερδίζοντας τη μάχη τηλεθέασης του prime time.

Ο Χρήστος Φερεντίνος, λοιπόν, συνεχίζει το σερί των επιτυχιών του, αφού παράλληλα με το πετυχημένο του Deal με τον Alpha, παρουσιάζει πλέον και το νέο τηλεπαιχνίδι του καναλιού, κάθε Σάββατο στις 20.00 το βράδυ, μαζί με την Άννα Πρέλεβιτς.

Η «Τέλεια Απόδραση» ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και υποσχέθηκε από την χθεσινή πρεμιέρα κιόλας να χαρίσει τα πιο πολυτελή δώρα (από ηλεκτρικές συσκευές και ταξίδια, μέχρι τζετ σκι και αυτοκίνητο) στους τυχερούς παίκτες που θα δοκιμάζονται σε γνώσεις, στρατηγική και δύναμη.

Χθες πήραμε μια πρώτη γεύση από τον Χρήστο Φερεντίνο και την Άννα Πρέλεβιτς στο εντυπωσιακό πλατό που έστησε η Barking Well για το τηλεπαιχνίδι, ενώ τους πλαισίωναν τα δώρα και τα φαντασμαγορικά σκηνικά.

Το νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται σε περισσότερες από 17 χώρες, ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στον Alpha!

Ο Χρήστος Φερεντίνος ανέλαβε να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας στα ύψη χθες στην πρεμιέρα.

Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντούσε σωστά, ο συμπαίκτης του κέρδιζε χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα.

Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, όλα μπορούσαν να γίνουν δικά τους, αρκεί να κατάφερναν να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντάς τους.

Αν κατάφερναν να αποδράσουν, η Άννα Πρέλεβιτς αναλάμβανε να τους βοηθήσει να ανοίξουν τα δώρα!

Και φυσικά η αδρεναλίνη χθες το βράδυ... χτύπησε κόκκινο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved