Survivor: «Μίλησα με τη μητέρα της Μαριαλένας. Επικοινώνησε εκείνη μαζί μου»
Media

Survivor: «Μίλησα με τη μητέρα της Μαριαλένας. Επικοινώνησε εκείνη μαζί μου»

Survivor: Σε μεγάλη αγωνία οι οικογένειες και τα συγγενικά πρόσωπα των παικτών - Πρώην παίκτρια του ριάλιτι πέρασε σε αποκαλύψεις για τη συνομιλία της με τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Όσο περνά ο καιρός, οι οικογένειες των παικτών του Survivor 4 ανυπομονούν για το μεγάλο φινάλε του παιχνιδιού, το οποίο και θα τους φέρει κοντά στους δικούς τους ανθρώπους.

Το μεσημέρι της Κυριακής 25/4 η Χριστίνα Κεφαλά βρέθηκε καλεσμένη στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή, ΣΟΥ ΚΟΥ Family. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε για τις σχέσεις του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας...

«Έχω την αίσθηση ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι μαζί. Είναι πολύ κοντά τα παιδιά, όπως το βλέπουμε και όλοι στα επεισόδια. Για το μήνυμα που μου είπε η Μαριαλένα να μεταφέρω στον Γιώργο Λιβάνη δεν θα ήθελα να πάρω θέση» ξεκαθάρισε η Χριστίνα Κεφαλά.

Η πρώην παίκτρια του Survivor πέρασε σε μια αποκάλυψη για την πρόσφατη επικοινωνία που είχε με τη μητέρα της Μαριαλένας...

«Με την μητέρας της μίλησα πρόσφατα, γιατί επικοινώνησε εκείνη μαζί μου, της είπα ότι είναι πολύ καλά η Μαριαλένα. Αυτό που την ένοιαζε ήταν να είναι καλά το παιδί της σε υγεία», ανέφερε η Χριστίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved