Roomies: Οριστικό φινάλε για την εκπομπή - Συγκινημένες οι παρουσιάστριες
Media

Roomies: Οριστικό φινάλε για την εκπομπή - Συγκινημένες οι παρουσιάστριες

Roomies:Οι τρεις γυναίκες παρουσιάστριες, έπειτα από αρκετούς μήνες αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές μαζί με όλους όσους βοήθησαν για να στηθεί το τηλεοπτικό τους σπιτικό...

Όπως είχε γίνει γνωστό, εδώ και λίγο καιρό, η εκπομπή του Mega Roomies ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Το απόγευμα της Κυριακής 25/4 οι τρεις παρουσιάστριες αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό τους σπιτικό, στο οποίο και γυρίζοντας η εκπομπή, στέλνοντας παράλληλα τα δικά του μηνύματα στους τηλεθεατές.

Από την αρχή μάλιστα της τελευταίας εκπομπής, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της, ειδικά όταν έφτασε η ώρα για τις τελευταίες ενότητες και τους καλεσμένους των Roomies.

«Εμείς ξεκινήσαμε φέτος ένα πείραμα που για πολλούς φάνηκε περίεργο. Το να συμφωνήσουν τρεις γυναίκες και να μείνουν μαζί σε ένα σπίτι», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Χαίρομαι πολύ που ήμουν σε αυτήν την τριπλέτα. Πέρασα πάρα πολύ ωραία και εγώ δεν θέλω να χαιρετίσω, γιατί δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί. Είναι σαν να τελειώνει κάτι βίαια, κάπως περίεργα, δεν θα ξαναβρεθούμε; Αφού αγαπηθήκαμε», συμπλήρωσε η Μαρία Σολωμού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved