Μάρκος Σεφερλής: «Σπάμε τους κώδικες και περνάμε καλά»
Media

Μάρκος Σεφερλής: «Σπάμε τους κώδικες και περνάμε καλά»

Ο Μάρκος Σεφερλής επέστρεψε στον ΑΝΤ1 εκεί από όπου ξεκίνησε την καριέρα του και παρουσιάζει ένα νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι το «5X5»

- Ξανά στον ΑΝΤ1 με ένα τηλεπαιχνίδι;

«Είμαι παιδί του ΑΝΤ1, ξεκίνησα την καριέρα μου εδώ με το "Τaxi" και στην πάροδο των χρόνων έχω κάνει πολλές εκπομπές. Είμαι εκεί χωρίς να κάνω καινούργιες παραγωγές, με συστηματική προβολή των παραστάσεων μου. Έτσι, υπάρχει μια καλή σχέση. Ψάχνοντας, λοιπόν, να βρούμε σε τι καινούργιο θα συνεργαστούμε, βρέθηκε η ιδέα γι' αυτό το τηλεπαιχνίδι, που έχει μεγάλη επιτυχία όπου κι αν έχει προβληθεί. Εδώ προβλήθηκε με την ίδια επιτυχία από διάφορους καταπληκτικούς παρουσιαστές: Βλάσης Μπονάτσoς, Σπύρος Παπαδόπουλος και Χρήστος Φερεντίνος. Αυτό που κάνω εγώ δεν είναι κάτι καινούργιο, καινούργιος είναι ο τρόπος παρουσίασης και το κόνσεπτ, καθώς αντίπαλες είναι δύο οικογένειες. Εμείς τολμήσαμε και επιδιώξαμε να έρθουν στο πλατό άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Στα γύρισματα που έχουμε κάνει, έχουμε φιλοξενήσει από παιδιά 13 χρόνων έως και παππούδες και γιαγιάδες των παιδιών αυτών».

-Και πέτυχε η νέα συνταγή;

«Ναι, είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα, είναι άνθρωποι που ξέρω ότι με βλέπουν και με αγαπούν όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί τους μπορώ να παράγω γέλιο με μια απλή κουβέντα, δημιουργώ αστεία και έχουν κι εκείνοι τη διάθεση να ανταποκριθούν. Το παιχνίδι δεν έχει να κάνει με ερωτήσεις γνώσεων, που δυσκολεύουν και αγχώνουν τον παίκτη ή τον κάνουν να αισθανθεί άσχημα και αμήχανα. Έχει να κάνει καθαρά με το χιούμορ και τη φαντασία του. Τα συστατικά αυτά κάνουν το παιχνίδι διαφορετικό. Σπάμε τους κώδικες και περνάμε καλά».

-Πόσα γυρίσματα έχετε κάνει;

«Έχουμε προχωρήσει αρκετά. Αυτός είναι ο λόγος που αργήσαμε λίγο να βγούμε, θέλαμε να είμαστε ασφαλείς ότι έχουμε ένα μπακ απ, αν συμβεί κάτι. Συνεχίζουμε να γυρίζουμε. Οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές, είχαμε χιλιάδες αιτήσεις πολύ πριν βγούμε στον αέρα», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved