Mαρία Τοτόμη: «Διασκέδασα την αποχώρηση μου από τη “Φάρμα” λες και κέρδισα»
Media

Mαρία Τοτόμη: «Διασκέδασα την αποχώρηση μου από τη “Φάρμα” λες και κέρδισα»

Η Φάρμα: Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την Κυριακή Κατσογρεσάκη, έφυγε όμως με το χαμόγελο στα χείλη, λόγω της αγάπης που της έδειξαν οι συμπαίκτες της.

Η Μαρία Τοτόμη μιλά για την εμπειρία που έζησε, για τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, ενώ αποκαλύπτει αν υπάρχει κόντρα ανάμεσα στους διάσημους και τους άσημους παίκτες της «Φάρμας».

-Τι ήταν αυτό που σας έκανε να δηλώσετε συμμετοχή στη «Φάρμα»;

«Δεν ήταν δική μου επιλογή. Την αίτηση την ετοίμασε ο γιος μου και απλά μου είπε ότι θέλει δύο φωτογραφίες μου κι ένα βιντεάκι. "Τι σε πειράζει, δεν θα σε επιλέξουν έτσι κι αλλιώς, κι αν σε επιλέξουν βλέπουμε", μου είπε. Οπότε δεν μου περνούσε καν από το μυαλό».

-Τι σας είπε, τώρα που επιστρέψατε;

«Με ρώτησε γιατί γελούσα και δεν πήρα σοβαρά το τελευταίο παιχνίδι. Μου είπε, επίσης, ότι κακώς μπήκα στη διαδικασία να πιστέψω ότι φεύγω. Στενοχωρήθηκε γι' αυτό, αλλά μου τόνισε ότι νιώθει πολύ περήφανος για τον τρόπο που φέρθηκα στο παιχνίδι».

Το περιμένατε ότι θα σας επιλέξει η Κυριακή;

«Φυσικά, το ανέφερα κιόλας στον Σάκη, γιατί ήδη τον τελευταίο καιρό είχε αλλάξει τον τρόπο που μου μιλούσε και μου συμπεριφερόταν. Άρα δεν ήταν επιλογή της τελευταίας στιγμής».

-Από μία συζήτηση που είδαμε να γίνεται μέσα στο δωμάτιο, φάνηκε σαν να υπήρχε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για να βγουν έξω οι διάσημοι παίκτες...

«Κατ' αρχάς, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι. Όταν η Μαρία Σπυροπούλου ήταν υποψήφια για αποχώρηση, είχαν μαζευτεί όλοι στο δωμάτιο, με φώναξαν να πάω και μου έγινε μια επίθεση, επειδή ψήφισα τον Ιατρόπουλο και επειδή υποστηρίζω τους διάσημους. Και μου λένε: "Δεν βλέπεις ότι από την πρώτη εβδομάδα πάνε με τη σειρά και διώχνουν εμάς, τους μη διάσημους;". Έτσι όπως το είπαν, τους έδωσα δίκιο και θεωρήσαμε ότι έχουν κάνει εκείνοι κλίκα. Αλλά όταν έφυγε η Σπυροπούλου εγώ δεν ασχολήθηκα ξανά με αυτό, ήταν της στιγμής. Μετά την αποχώρηση της, εγώ πέρασα πολύ καιρό μόνη μου μέσα στο σπίτι, έκανα τη δουλειά μου και μετά έπεφτα για ύπνο».

- Ποια είναι η καλύτερη ανάμνηση που κρατήσατε από τη «Φάρμα»;

«Η αποχώρηση μου! Το διασκέδασα λες και κέρδισα. Ένιωσα τόση αγάπη τριγύρω μου, ήταν πραγματικά ένα πανηγύρι, που δεν το περίμενα να το ζήσω. Έφυγα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved