Αντώνης Δημητριάδης: «Είχα την τύχη να βιώσω δημιουργικά και παραγωγικά το διάστημα της πανδημίας»
Media

Αντώνης Δημητριάδης: «Είχα την τύχη να βιώσω δημιουργικά και παραγωγικά το διάστημα της πανδημίας»

Ο Αντώνης Δημητριάδης εδώ και ένα χρόνο συντονίζει μια από τις πιο αγαπητές εκπομπές του μεγάλου καναλιού, το «Σπίτι με το ΜΕGΑ».

Ο γνωστός DJ σε συνέντευξή του μίλησε για την επιτυχία της εκπομπής, για την παρουσίαση του «Mega Star» αλλά και για τις ξεχωριστές συνεργασίες του με ηχηρά της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Τον τελευταίο χρόνο συντονίζει μια από τις πιο αγαπητές εκπομπές του μεγάλου καναλιού, το «Σπίτι με το ΜΕGΑ», ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζεις το «Σπίτι με το ΜEGA». Τα συναισθήματα σου; Πώς αξιολογείς αυτήν τη χρονιά στη δική σου ζωή;

Στις 10 Απριλίου το «Σπίτι με το ΜEGa» είχε τα πρώτα του γενέθλια. Δεν κατάλαβα πώς πέρασε αυτός ο χρόνος. Στην ουσία είχα την τύχη να βιώσω δημιουργικά και παραγωγικά όλο το διάστημα της πανδημίας. Η ενασχόληση μου με τη συγκεκριμένη εκπομπή είχε να κάνει με τη δουλειά μου, που δεν είναι άλλη από τη μουσική. Βλέποντας τα βίντεο των εκπομπών, μόνο υπέροχες αναμνήσεις έχω. Απέκτησα μοναδικές, νέες εμπειρίες. Έκανα -αλλά και έχασα- φίλους σε αυτό το διάστημα, Αυτό το έτος μπήκαν οι βάσεις για να προχωρήσει η εκπομπή παραπέρα. Η τηλεόραση για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Μπήκα σε μια λογική ώστε το «Σπίτι με το ΜEGA» να ταξιδέψει στο χρόνο και να είναι αγαπητό στους τηλεθεατές.

Με ποιον τρόπο έχασες φίλους;

Λόγω της πρωτοφανούς κατάστασης της πανδημίας, δυστυχώς έχασα φίλους με φυσικό τρόπο. Από εκεί και πέρα, ενδέχεται πάντα να κοντραριστείς με ανθρώπους στη δουλειά.

Δουλεύεις ως DJ είκοσι πέντε χρόνια. Eχεις παίξει μουσική από το Μονακό και τη Νέα Υόρκη μέχρι τα μεγάλα κλαμπ της Αθήνας και της Μυκόνου. Ποια θεωρείς ότι ήταν η καλύτερη στιγμή στην καριέρα σου και ποια η πιο δύσκολη αντίστοιχα;

Είμαι χορτασμένος από τη δουλειά μου. Έχω πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις. Κρατώ μόνο τα καλά. Σίγουρα το ότι έπαιξα στο εξωτερικό σε μεγάλα κλαμπ ή φεστιβάλ και το ότι συνεργάστηκα με παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες, όπως ο Χούλιο Ιγκλέσιας, ο Έρος Ραματσότι, η Γκλόρια Γκέινορ, οι Gipsy Kings, ο Ντάνι Μπριγιάν, ο Ρitbull, ο Τiesto, είναι μοναδικό. Συναντήθηκα με ανθρώπους που θαύμαζα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από τη δουλειά του; Οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν κυρίως στο ξεκίνημα, που ουσιαστικά επιθυμούσα να δείξω την αξία μου, να γίνω αποδεκτός και να στεριώσω στο χώρο. Ήθελα να βάλω τις βάσεις Και να κάνω τα πρώτα βήματα μου. Κάθε αρχή έχει στεναχώρια και απογοήτευση. Σημασία έχει να μην τα παρατάς, αλλά να παραμένεις προσηλωμένος στο στόχο και στο όραμα σου. Στο τέλος θα τα καταφέρεις. Είναι δεδομένο.

Το «Mega Star» έχει τρεις μήνες στον αέρα του καναλιού. Παρά το ότι η εκπομπή είναι πολύ ωραίο, υστερεί σε νούμερα τηλεθέαση. Για ποιο λόγο θεωρεί ότι δεν έχει βρει την ανταπόκριση που θα θέλατε από το κοινό;

Το «Mega Star» είναι σχεδόν τέσσερις μήνες στον αέρα. Έχει δείξει πολύ καλά σημάδια εξαρχής. Είναι μια μουσική εκπομπή. Συνεχώς βρίσκουμε ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τον τηλεθεατή. Θέλει το χρόνο της ώστε το κοινό να την αγαπήσει και να τη δεχτεί. Στο Διαδίκτυο έχει τεράστια ανταπόκριση. Κάνει πολύ καλά νούμερα και ταξιδεύει πολύ καλά, γιατί ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να τη δει οποτεδήποτε, είπε στο 7 Mέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved