Μαρία η Μαγδαληνή: Απόψε στον Ant1
Media

Μαρία η Μαγδαληνή: Απόψε στον Ant1

Οι σημαντικότερες θρησκευτικές παραγωγές έρχονται και φέτος το Πάσχα στον ΑΝΤ1! Απόψε η Μαρία η Μαγδαληνή

Τη Μεγάλη Δευτέρα, στις 23:15, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει σε Α’ Τηλεοπτική μετάδοση τη δραματική ταινία «Μαρία Μαγδαληνή», με τη Ρούνι Μάρα σε μια μοναδική ερμηνεία στον ομώνυμο ρόλο. Μεγάλη Δευτέρα (26/4), στις 23:15


Η νεαρή Μαρία από τα Μάγδαλα αναζητά έναν νέο τρόπο ζωής στην κατακτημένη από τους Ρωμαίους Ιουδαία, που διοικείται από τον Πόντιο Πιλάτο. Λόγω του ανεξάρτητου πνεύματός της, η κοπέλα θεωρείται τρελή και επικίνδυνη από τους οικείους της, αλλά εκείνη αψηφά τις ιεραρχίες και τις αξίες της παραδοσιακής οικογένειας και γίνεται μέλος ενός κοινωνικού κινήματος με επικεφαλής τον Ιησού τον Ναζωραίο.

Η Μαρία ακολουθεί τον «θεραπευτή» και «προφήτη», θα τον ακούσει, θα τον βοηθήσει, θα τον υποστηρίξει, θα του συμπαρασταθεί στον Γολγοθά, θα δει πρώτη την Ανάστασή του και θα κηρύξει τη διδασκαλία του, παρότι η προσωπικότητα και η συμβολή της θα διαστρεβλωθούν στην εξέλιξη της χριστιανικής θρησκείας.

Δραματική ταινία, 2018
Σκηνοθεσία: Γκαρθ Ντέιβις
Παίζουν: Ρούνι Μάρα, Γιόακιν Φίνιξ, Τσιετέλ Ετζιοφόρ, Ταχάρ Ραχίμ

Η Αγία Μαρία η Μαγδαληνή ήταν μια νέα γυναίκα και μαζί με άλλες ακολουθούσαν τον Ιησού και τους αποστόλους και βοηθούσαν στο έργο τους με κάθε δυνατό τρόπο.

Η καταγωγή της ήταν από τα Μάγδαλα, μια μικρή πόλη στα δυτικά της λίμνης Γεννησαρέτ και νότια της πεδιάδας της Γαλιλαίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved