YFSF - All Star: Τα highlights της βραδιάς, η απρόσμενη εμφάνιση και ο νικητής!
Media

YFSF - All Star: Τα highlights της βραδιάς, η απρόσμενη εμφάνιση και ο νικητής!

YFSF - All Star: Είδαμε το νέο επεισόδιο του λαμπερού σόου και ήταν γεμάτο εκπλήξεις! Αυτός ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς...

Κυριακή βράδυ και οι τηλεθεατές του ANT1 είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το νέο επεισόδιο του YFSF. Στις 21:00 η Μαρία Μπεκατώρου καλησπέρισε τους τηλεθεατές κάνοντας λόγο για μια βραδιά - γεμάτη εκπλήξεις.

Κανείς φυσικά δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν. Το διαγωνιστικό μέρος ξεκίνησε με τον Ησαϊα Ματιάμπα.

Ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε το all time κομμάτι "Γυριστρούλα", εντυπωσιάζοντας αρκετά τους τέσσερις κριτές. Τότε η Μαρία Μπεκατώρου και προς έκπληξη όλων καλωσόρισε στην παρέα τον Λάκη Παπαδόπουλο ο οποίος εμφανίστηκε στο stage σε μια απευθείας σύνδεση με το πλατό του ΑΝΤ1.

Δύσκολη εβδομάδα για τον Κρατερό Κατσούλη ο οποίος θα έπρεπε να εμφανιστεί στο stage ως Daler Mehndi ερμηνεύοντας ένα αρκετά γνωστό και συγχρόνως δύσκολο κομμάτι. Μετά το τέλος της ερμηνείας του οι κριτές δεν έκρυψαν στιγμή τον ενθουσιασμό τους με το όλο θέαμα που αντίκρισαν.

Κανείς δεν γνώριζε λεπτομέρειες για την εμφάνιση του Λευτέρη Ελευθερίου η οποία και θα ήταν... έκπληξη. Έτσι, η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια του σόου, όπου και προβλήθηκε το βίντεο της προετοιμασίας του. Εκεί είδαμε τον Λευτέρη να πατά το Buzzer και να του τυχαίνει... η Γιώτα Γρίβα με το παραδοσιακό τραγούδι "Η Καραγκούνα".

Η απρόσμενη εμφάνιση της βραδιάς...

Η παρουσιάστρια του ANT1 συμμετείχε στο διαγωνιστικό μέρος, κάνοντας ντουέτο με τον Θανάση Αλευρά ο οποίος είναι μεταμφιεσμένος σε Σαρμπέλ. Η Μαρία Μπεκατώρου έκλεψε εντυπώσεις παίρνοντας για λίγο τον ρόλο της Ειρήνης Μερκούρη σε ένα από τα αξέχαστα ντουέτα που ανήκουν στο πρόσφατο παρελθόν.

Μετά το τέλος του διαγωνιστικού μέρους στη σκηνή του YFSF βρέθηκε ο Γιάννης Καψάλης ο οποίος ήταν και ο καλεσμένος της βραδιάς! Ποιος από τους συμμετέχοντες κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση;

Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved