Η Φάρμα:Τάσος Ξιαρχό: Τα υπονοούμενα για νέα ζευγάρια και η ατάκα για το σεξ στο ριάλιτι
Media

Η Φάρμα:Τάσος Ξιαρχό: Τα υπονοούμενα για νέα ζευγάρια και η ατάκα για το σεξ στο ριάλιτι

O Τάσος Ξιαρχό αποχώρησε από τη Φάρμα και ήταν καλεσμένος στην εκπομπή το Πρωινό όπου προέβη σε απίστευτες αποκαλύψεις αφήνοντας τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα άφωνους!

Αρχικά, ο Τάσος Ξιαρχό είπε: «Δεν ήταν επιλογή μου να αποχωρήσω. Απλά έπρεπε να φύγω, δεν μπορώ να σας πω πολλά. Δεν έφυγα γιατί ήταν η ώρα μου να φύγω. Δυο μέρες ήθελα να φύγω οικειοθελώς για κάποια θεματάκια και τελικά την τρίτη μέρα έπρεπε να φύγω. Ο λόγος που ζήτησα από τον κόσμο να με ψηφίσει για να επιστρέψω ήταν γιατί ήθελα να δείξω ότι έχω κόσμο, γιατί είχαμε ένα εσωτερικό θέμα»!

Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που μου έδωσε πολλά αλλά δεν έφυγα για δικό μου λόγο αλλά για άλλου. Για εμένα ωστόσο τελικά καλά που έφυγα. Δεν είμαι σε ηλικία να ξεπουλήσω τον εαυτό μου για τα χρήματα. Μπορεί να το είπα πολύ χοντρά, αλλά για εμένα και για τη δική μου πορεία δεν…».

Και υπογράμμισε:«Είναι μια εποχή που δεν κάνουμε τίποτα και είπα να το δοκιμάσω. Όμως έπρεπε να περιμένουμε 10 μέρες σε ένα ξενοδοχείο. Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο και αυτό. Η αναμονή ήταν χειρότερη. Με τα παιδιά είχαμε τρομερή σχέση. απλά δεν είχα καλή συνεννόηση από πριν. Κάτι που έπρεπε να συμβεί δεν συνέβη. Δεν μπορώ να πω πολλά. Ήμουν 7 ώρες εκτός φάρμας και συζητούσα. Αυτό που είχα ζητήσει δεν μπορούσε να γίνει».

Όσο για το ποιοι παίκτες δεν έκαναν μπάνιο συχνά στη «Φάρμα». «Κάθε βράδυ έκανα μπάνιο εγώ και η Καλογρετσάκη. Ο Στράτος δεν πλένεται. Κάνει μπάνιο κάθε 3 μέρες. Οι μόνοι που πλενόμασταν κάθε μέρα ήταν η Κυριακή, εγώ και όποιος ήταν αρχηγός. Οι άλλοι κάθε 3-4 μέρες».

Για τη σχέση του Ντούπη με την Κυριακή, τόνισε: «Ο Ντούπης θέλει να τα έχει με την Καλογρετσάκη. Εκείνη τον βρίζει κι εκείνος είναι ερωτευμένος. Η Κυριακή έχει γυρίσει όλο τον κόσμο θα κοιτάξει τον Ντούπη; Της αρέσει να αρέσει. Παίζει το παιχνίδι της και μέσα και έξω από τον στίβο μάχης».

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν πήγε πχ στον Βασίλη γιατί θα είχε λόγο. Μπορεί να ήταν καπαρωμένος από άλλη πλευρά. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται… Υπάρχουν πολύ ωραία πράγματα εκεί μέσα. Κάποιος δεν κάνει καλό μοντάζ σε αυτή την εκπομπή… Θα ήθελα να έχει γίνει σεξ στη Φάρμα.»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved