MasterChef: Σκορδάκης - Ράπτης και Λία… αγνώριστοι πριν το ριάλιτι μαγειρικής! Θα πάθεις πλάκα
Media

MasterChef: Σκορδάκης - Ράπτης και Λία… αγνώριστοι πριν το ριάλιτι μαγειρικής! Θα πάθεις πλάκα

MasterChef: Μπορεί σήμερα οι παίκτες του διαγωνισμού να είναι απόλυτα προσηλωμένοι σε αυτό που κάνουν, όμως λίγα χρόνια πριν «δοκίμασαν» την τύχη τους και σε άλλα μονοπάτια.

Η Λία, η γλυκιά μανούλα που είναι εξαιρετική στις αντιγραφές πιάτων, ο Νίκος που είναι άσος στο μαγείρεμα των ψαρικών και ο Πάνος που έφυγε νωρίς από τον διαγωνισμό, λίγα χρόνια πριν είχαν τολμήσει ξανά να διεκδικήσουν μια καλύτερη τύχη

Νίκος Σκορδάκης

Το 2009, ο 28χρονος τότε σπουδαστής μαγειρικής, από την Πάτρα, θέλοντας προφανώς να αποκτήσει μια άνεση με τον φακό, δήλωσε , συμμετοχή στο παιχνίδι γνωριμιών «Love Bites» του ΑΝΤ1.

Μαζί με τρία ακόμα αγόρια έπρεπε να μαγειρέψουν, ο καθένας ξεχωριστά, προκειμένου να κερδίσουν την καρδιά μιας κοπέλας. Ο Νίκος, χωρίς το μουστάκι που τον χαρακτηρίζει αλλά με μεγάλο ενθουσιασμό για τη μαγειρική, όχι μόνο μαγείρεψε για εκείνη αλλά μπήκε και στη διαδικασία να κάνει σχόλια για τις μαγειρικές επιδόσεις των συμπαικτών του.

Πάνος Ράπτης

Έντεκα χρόνια πριν, χωρίς προϋπηρεσία, τατουάζ και γυαλιά, ο Πάνος εμφανίστηκε στο πρώτο «MasterChef», εκείνο που ανέδειξε ως νικητή τον Άκη Πετρετζίκη, μαγειρεύονται μια μακαρονάδα που ο Λευτέρης Λαζάρου είχε φάει σχεδόν μόνος του. Δυστυχώς όμως, η έλλειψη πείρας στις κουζίνες, τον έκανε να δει την πόρτα της εξόδου πρώτος απ’ όλους.

Ο Πάνος όμως δεν το έβαλε κάτω, και καλά έκανε. Διάβασε περισσότερο, δούλεψε σκληρά και επανήλθε στον πέμπτο κύκλο του μαγειρικού ριάλιτι προκειμένου, όπως είπε, να του ανοιχτούν οι τηλεοπτικές πόρτες. Όμως τον πρώτο μήνα προβολής του διαγωνισμού, για προσωπικούς λόγους και μάλιστα χωρίς να έχει ενημερώσει τα άτομα με τα οποία είχε έρθει κοντά, τον Ιωάννη Αυλωνίτη και τον Διονύση Σαρακίνη, ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Η αλήθεια είναι πως δεν στενοχωρήθηκαν οι συμπαίκτες του, όμως σίγουρα αν είχε μείνει στο ριάλιτι μαγειρικής, το πιο πιθανό είναι να είχε φτάσει στη 10άδα.

Λία Μακροστεργίου

Η Λία συνεχίζει την παράδοση που θέλει μάγειρες από τον Βόλο να δηλώνουν συμμετοχή κάθε χρόνο στον διαγωνισμό. Μπορεί γνώσεις να μην έχει πολλές αλλά η εμπειρία της από το μαγειρείο που διατηρεί στο τόπο καταγωγής της, την έχουν βοηθήσει πολλάκις να τα βγάλει πέρα.

Η μανούλα ενός 4χρονου κοριτσιού δεν ασχολείται μόνο με αυτό αλλά σπουδάζει και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Βόλου ενώ αρκετά χρόνια πριν το 2013 είχε δοκιμάσει τις ικανότητές της στο τραγούδι. Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα τη βλέπαμε ντυμένη σέξι και αντί για κουτάλες θα κρατούσε μικρόφωνο. Επικροτούμε τη διάθεση της να καταπιάνεται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα όμως εμείς την αγαπάμε περισσότερο σαν μαγείρισσα

Πηγή: tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved