Survivor Spoiler: Μάθε πρώτος ποιοι είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα
Media

Survivor Spoiler: Μάθε πρώτος ποιοι είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα

Survivor spoiler: Θα εκπλαγείτε με τους τέσσερις υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα!

Ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Αλέξης Παππάς και χθες, Κυριακή 25 Απριλίου είδαμε τον Ντάφυ να είναι απαρηγόρητος, όμως κατάφερε να φέρει στην κόκκινη ομάδα δύο νίκες… Ενώ ο Νίκος Μπάρτζης είχε έναν σοβαρό τραυματισμό!

Να σας αναφέρουμε ότι ο Αλέξης Παππάς στις πρώτες δηλώσεις του για τον James ξεκαθάρισε: «Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος ζητούσε επίμονα σε ένα παιχνίδι να ζητήσουμε φάουλ. Ο James του είπε ότι δεν ήταν τίποτα κι εκείνος τα πήρε στο κρανίο και έριξε δυο – τρία χοντρά μπινελίκια. Αυτό με ενόχλησε γιατί ήταν η πρώτη μου εβδομάδα στους Μπλε. Του είπα ότι “επειδή δεν είμαι σε φάση να ακούω τα μπινελίκια σου, ας το αφήσουμε, ζήτα ένα συγγνώμη και όλα καλά”. Επιστρέψαμε στην παραλία και ο Νίκος ήταν σαν να του είχα βάλει το μαχαίρι στον λαιμό. Ένιωσε ότι υποτιμάται και άρχισε η διαμάχη. Είχαμε τον James που συμφωνούσε με τα λόγια μου και λίγο αργότερα ήταν 100% με τον Νίκο. Τότε πιάνω τον Chris και του λέω “επειδή έχω ξενερώσει και πεινάω, δεν πάμε στο δάσος να δούμε τι έχει;”. Βρήκαμε φαγητό και το απολαύσαμε. Όταν επιστρέψαμε με γεμάτα στομάχια, ξέσπασε μεγάλος θυμός από τη μεριά του James».

Στο αποψινό επεισόδιο οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία. Οι νικητές, σύμφωνα με spoiler του Κώστα Αναγνωστόπουλου θα είναι οι Μπλε, ενώ πρώτος υποψήφιος θα είναι για ακόμη μια φορά ο Τριαντάφυλλος από την κόκκινη ομάδα! Ποια ομάδα θα χάσει αύριο και ποιοι θα είναι οι τέσσερις παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Δες την gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved