Αγγελική: Αυτός είναι ο νέος «στόχος» του Δημήτρη!
Media

Αγγελική: Αυτός είναι ο νέος «στόχος» του Δημήτρη!

Αγγελική: Ο Στέφανος κάνει πρόταση γάμου στην Αγγελική και εκείνη δέχεται. Λίγο αργότερα όμως συνειδητοποιεί πως η Αθηνά την έχει καταλάβει! Η Τζένη ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και, πριν προλάβει να το πει στον Παύλο, εκείνος της ανακοινώνει ότι φεύγει από το σπίτι της.

Η Κατερίνα λέει στην αστυνομία πως ο Παύλος αποπειράθηκε να τη βιάσει και πως είναι ικανός για τα πάντα! Ο Αποστολής ξεσπάει στον Δημήτρη, δίνοντάς του να καταλάβει ότι ξέρει πολλά..

Αγγελική δέχεται να παντρευτεί τον Στέφανο και το γεγονός αυτό δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στην Αθηνά και στον Δημήτρη, που δεν θέλουν με τίποτα αυτόν τον γάμο, ειδικά όταν η μέλλουσα νύφη τούς έχει πει τόσα ψέματα. Η Τζένη απολογείται στον Παύλο για τη σχέση της με τον Σταυριανό και του λέει πως δεν υπήρξε ποτέ άλλος σαν εκείνον. Οι Ζάχοι αποφασίζουν να φύγουν από το κτήμα και το ανακοινώνουν στον Στέφανο, ο οποίος δεν το περίμενε και αναστατώνεται πολύ με την απόφασή τους. Παράλληλα, η Αγγελική καταλαβαίνει ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη της Αθηνάς και υποψιάζεται ότι η Τζένη τής έχει αποκαλύψει την αλήθεια για την πραγματική της ταυτότητα. Πρέπει πάση θυσία να μάθει τι ξέρει η Αθηνά. Ο Παύλος, συνδυάζοντας πια όλες τις πληροφορίες που έχει, αποφασίζει να ρωτήσει την Αθηνά αν ήταν εκείνη που σκότωσε τον πατέρα της Αγγελικής...

Ο Νικόλας, όσο κι αν πονάει με αυτό που κάνει, επιλέγει να κρατήσει σε απόσταση τη Χριστίνα, για να την προστατέψει από τον Δημήτρη. Η Χριστίνα δεν καταλαβαίνει την απότομη μεταστροφή στη συμπεριφορά του, αλλά εκείνος δεν μπορεί να της πει την αλήθεια για τον αδελφό του και οι εξηγήσεις που της δίνει δεν την ικανοποιούν. Η Αγγελική συναντά ακόμα μία φορά την Τζένη, για να εξακριβώσει αν οι υποψίες της σχετικά με την Αθηνά είναι σωστές. Ξαφνικά την Τζένη την πιάνουν έντονοι πόνοι και έτσι μαθαίνει ότι είναι έγκυος.

Ο αστυνόμος που ερευνά την υπόθεση του Σταυριανού ρωτάει τη Σοφία αν θεωρεί τον Παύλο ικανό να διαπράξει φόνο και εκείνη το αρνείται. Η Κατερίνα όμως, που έχει ακούσει την κουβέντα, αποφασίζει να μιλήσει και να του δώσει μια πληροφορία που μπορεί να βάλει τον Παύλο σε μπελάδες! Μπλέξιμο Οι αστυνομικοί οδηγούν την Κατερίνα στο Τμήμα για να καταθέσει όσα τους είπε για τον Παύλο και τον παραλίγο βιασμό της από αυτόν. Η Αγγελική βοηθάει την Τζένη να ξεπεράσει τους σπασμούς και τη γυρίζει στο σπίτι της να ξεκουραστεί.

Είναι τότε που αποφασίζει να συνεχίσει την κουβέντα τους από εκεί που την άφησαν. Τη ρωτάει αν έχει αποκαλύψει στην Αθηνά την πραγματική της ταυτότητα, αλλά πάλι δεν προλαβαίνει να πάρει απάντηση, αφού έρχεται ο Παύλος και τις διακόπτει. Μόλις αποχωρεί η Αγγελική, ο Παύλος ανακοινώνει στην Τζένη ότι φεύγει από το σπίτι, γιατί χρειάζεται λίγη απόσταση από εκείνη και από όλα όσα έχουν συμβεί. Ωστόσο, πριν προλάβει να το κάνει, τα πράγματα ανατρέπονται, καθώς έρχονται αστυνομικοί και τους ζητούν να τους ακολουθήσουν στο Τμήμα, διότι βγήκαν στο φως νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Σταυριανού.

Η Αθηνά κανονίζει να βρεθεί με τον Αντώνη, με σκοπό να καταλάβει αν είναι και αυτός στο κόλπο της Αγγελικής. Αν δηλαδή γνωρίζει την αληθινή της ταυτότητα και έπαιζε μαζί της θέατρο όλο αυτό το διάστημα. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης προσπαθεί να ψαρέψει τον Αποστόλη για να δει αν και αυτός γνωρίζει ποια είναι η Αγγελική, όπως ακριβώς και ο αδελφός του ο Μιχάλης. Ακολουθεί ένα ξέσπασμα του Αποστόλη, στο οποίο αποκαλύπτονται πολλά.

Ο Δημήτρης καταλαβαίνει πως και ο μικρός Ζάχος πρέπει να βγει από τη μέση και μάλιστα σύντομα...

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved