Μαριάννα Τουμασάτου: «Ο κόσμος τη  θέλει τη δραματοποιημένη ιστορία του»
Media

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ο κόσμος τη θέλει τη δραματοποιημένη ιστορία του»

Δεν της αρέσουν οι φωτογραφίες, αλλά το τελευταίο διάστημα η Μαριάννα Τουμασάτου παρουσιάζει προσωπικές ιστορίες ανθρώπων μέσα από ένα φωτογραφικό κλικ, πάντα με τη γνωστή ευαισθησία και ενσυναίσθηση που χαρακτηρίζει. Επέλεξε φέτος να μην κάνει κάποια σειρά παρόλα αυτά σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκαλύπτει ποια παρακολουθεί

Έχετε ζηλέψει κάποια από τις σειρές που βλέπουμε φέτος;

«Δεν έχω δει πολλά και μπορεί να αδικήσω κάποια. Αλλά επειδή δεν είχα δει τις “Αγριες μέλισσες”, φέτος από τη στιγμή που τελείωσαν και τα γυρίσματά μου το έχω στον νου μου να το δω, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν χάνω επεισόδιο. Μου αρέσει πολύ και Ή φαμίλια". Ομως, είμαι σίγουρη πως αδικώ και σειρές που δεν έχω προλάβει καν να δω σε άλλα κανάλια. Και η ΕΡΤ έχει πολλές καλές σειρές φέτος».

Πολλές σειρές και ο κόσμος ανταποκρίθηκε...

«Φυσικά και ενδιαφέρεται ο κόσμος. Τη θέλει τη δραματοποιημένη ιστορία του. Και αν προσέξετε, ακόμα και στα ριάλιτι δεν παρακολουθούν η διαγωνιστική στιγμή αλλά το ενδιάμεσο. Το κουτσομπολιό, αλλά και πάλι ως ιστορία το παρακολουθεί. Τα αθλήματα τα βλέπουν τα πιτσιρίκια που δεν ενδιαφέρονται για τα κουτσομπολιά. Η αλήθεια είναι ότι όλα χωράνε στην τηλεόραση αλλά με μέτρο. Αυτή είναι η άποψή μου που δεν είναι απαραίτητα και σωστό», λέει η ίδια στο tv24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved