Άγριες Μέλισσες: Ο Γιάννος θα βρει δικαίωση!
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιάννος θα βρει δικαίωση!

Άγριες Μέλισσες: Θα ήθελε να δει τη Δρόσω μαζί με τον Κωνσταντή; Θα βρει τη δικαίωση που ζητά; Ο τηλεοπτικός Γιάννος μιλά για τον ρόλο του αλλά για το πώς θα εξελιχθούν οι ιστορίες στη σειρά.

Η επιστροφή του Γιάννου συνδυάστηκε με την αποκάλυψη μιας πιο σκοτεινής πλευράς του χαρακτήρα του.

«Η αλήθεια είναι ότι φέτος βλέπουμε μόνο τη σκοτεινή πλευρά του. Εμφανίζει την πιο κακή πτυχή του χαρακτήρα του, αλλά, ουσιαστικά, είναι δικαιολογημένο, αφού αυτό που βλέπετε είναι οι σκέψεις του Μιλτιάδη. Οι ενοχές που μπορεί να νιώθει, η προσμονή και η επιθυμία του να μάθει την αλήθεια για το γιο του»

Θα βρει τελικά τη δικαίωση που αναζητά;
«Πιστεύω πως ναι. Περίμενε ένα χρόνο, θεωρώ ότι στο τέλος της σεζόν θα βρει τη δικαίωση».


Ποια είναι τα μηνύματα που παίρνετε από τον κόσμο; «Είμαι πολύ συγκινημένος, γιατί έχει αγαπηθεί πάρα πολύ ο ήρωας που υποδύομαι. Βέβαια, φέτος, με βρίζουν λίγο γιατί είμαι τόσο κακός! (γέλια)... Είχαν συνηθίσει την καλή και αγαθή πλευρά του Γιάννου πέρυσι και φέτος η κλασική ατάκα είναι: “Άσε τον πατέρα σου επιτέλους ήσυχο, γιατί τον ταλαιπωρείς;”. Το απολαμβάνω, όμως, γιατί βλέπω ότι ο κόσμος έχει μπει πολύ μέσα σε όλο αυτό και τους αρέσει».


Έχετε εντοπίσει κάποια κοινά στοιχεία που μπορεί να έχετε με τον Γιάννο; «Ο Γιάννος είναι πάρα πολύ δοτικός, έτσι είμαι κι εγώ ως άνθρωπος. Είμαι καλός φίλος και πολύ δοτικός με τους ανθρώπους γύρω μου».

Τι θα ήθελε ο Γιάννος για τη Δρόσω; «Είναι μια ηρωίδα που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά κι αν ζούσε ο Γιάννος σίγουρα θα ήθελε το καλό της, το οποίο είναι μάλλον να συνεχίσει τη ζωή της με τον Κωνσταντή», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved