Survivor: Σάκης-Μαριαλένα: Η αποκάλυψη για τον γάμο και το περιστατικό με την Κεφαλά στο σπίτι τους
Media

Survivor: Σάκης-Μαριαλένα: Η αποκάλυψη για τον γάμο και το περιστατικό με την Κεφαλά στο σπίτι τους

Survivor: Με αποκαλύψεις ξεκίνησε το δεύτερο επεισόδιο της εβδομάδας για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να συζητάει με τους συμπαίκτες της στην καλύβα για την προσωπική της ζωή.

Επιπλέον, η παίκτρια του Survivor μοιράστηκε με τους συμπαίκτες της το πώς γνωρίστηκε με τον Σάκη Κατσούλη, πόσο καιρό διήρκησε η σχέση τους, θυμήθηκε την περίοδο της συγκατοίκησής τους.

Επίσης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψε το ποιος χώρισε ποιον και εξομολογήθηκε ότι οι δυο τους βρέθηκαν πολύ κοντά στον γάμο.

Η πρώην συμπαίκτρια τους, Χριστίνα Κεφαλά, ήταν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα με τον Σάκη Κατσούλη, αμέσως μετά τον χωρισμό του από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από την συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες της στην καλύβα.

«Όταν χώρισα με τον Σάκη τραβιόταν με τη Χριστίνα Κεφαλά. Εγώ του είχα κάνει σκηνικά όταν είχε μπει στο σπίτι μας. Πηγαίναμε για γάμο, ήμασταν οικογένειας για δύο χρόνια, Πάσχα, Χριστούγεννα μαζί. Είχε κάνει η Χριστίνα ένα giveaway με νύχια στο Instagram και ο κύριος τη φωτογράφισε στην πολυθρόνα μου. Και του στέλνω μήνυμα και του λέω “αύριο έρχομαι να πάρω όλα μου τα πράγματα από το σπίτι και πες στην κοπέλα σου ότι δεν θα έχει πια πολυθρόνα να ποζάρει», είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις αποκαλύψεις - φωτιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved