Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία στο πρώτο Συμβούλιο του νησιού για αυτή την εβδομάδα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι γεγονός!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (26/4) παρακολουθήσαμε ένα δυνατό σε εντάσεις Συμβούλιο για την ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση.

Στο ίδιο επεισόδιο παρακολουθήσαμε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και το παρελθόν της με τον Σάκη Κατσούλη, φέρνοντας σε αμήχανη θέση τον ίδιο. Μάλιστα η ίδια εκμυστηρεύτηκε και εξιστόρησε ένα άγνωστο περιστατικό που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την Χριστίνα Κεφαλά και τον Σάκη Κατσούλη.

Τα γενέθλια και την τιμητική του είχε ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος γιόρτασε φέτος διαφορετικά σε σχέση με άλλες χρονιές. Οι συμπαίκτες του, του ετοίμασαν μια όμορφη έκπληξη, με την οποία ο παίκτης συγκινήθηκε.

Ο αγώνας για την ομαδική ασυλία έλαβε χώρα με τους Κόκκινους να κερδίζουν για ακόμη μια φορά και να πηγαίνουν στο Συμβούλιο ως παρατηρητές. Σε δύσκολη θέση οι Μπλε, οι οποίοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο συμπαίκτη τους για αποχώρηση. Την ατομική ασυλία κέρδισε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι ο Παύλος Γαλακτερός.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα για την ατομική ασυλία ανάμεσα στους παίκτες της Μπλε ομάδας, είδαμε την Μαριαλένα να φεύγει από τον χώρο και να κατευθύνεται στους γιατρούς της παραγωγής, καθώς όπως ισχυρίστηκε η ίδια, ζαλιζόταν. Λίγο αργότερα επέστρεψε στον στίβο μάχης με δάκρυα στα μάτια και εξομολογήθηκε πως δεν ήταν καθόλου καλά ψυχολογικά και πως δεν ήθελε να το συζητήσει με κανέναν.

Στεναχωρήθηκε με την συμπεριφορά του Σάκη, ο οποίος δεν της έδωσε την απαιτούμενη σημασία που θα έπρεπε. Παρά τις προσπάθειες να την προσεγγίσει και να λύσουν την οποιαδήποτε παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί, η Μαριαλένα ήταν ανένδοτη και έτσι οι προσπάθειες του Σάκη κρίθηκαν ατελέσφορες.

Οι παίκτες μεταφέρθηκαν στο πρώτο Συμβούλιο του νησιού, έλαβαν τις θέσεις τους στην κάλπη και η ψηφοφορία για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου από την Μπλε ομάδα ξεκίνησε. Οι ίντριγκες και οι εντάσεις είχαν την τιμητική τους για ακόμη μια φορά. Ο Ηλίας Μπόγδανος έθιξε το θέμα της απομόνωσης του Νίκου και του James στην παραλία και ένας χαμός επικράτησε με την ατμόσφαιρα να μυρίζει... μπαρούτι.

Δείτε στην παρακάτω gallery τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved