Αλέξης Παππάς: Κρίση στη σχέση του με την Alessia; Γιατί «εξαφανίστηκε» από δύο εκπομπές;
Media

Αλέξης Παππάς: Κρίση στη σχέση του με την Alessia; Γιατί «εξαφανίστηκε» από δύο εκπομπές;

Κρίση φαίνεται πως περνάει η σχέση του Αλέξη Παππά με την αγαπημένη του, Alessia Demetz, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Η καλλονή ήταν να εμφανιστεί στην εκπομπή Happy Day αλλά και στο Πρωινό τη Μεγάλη Δευτέρα κάτι που δεν έγινε!

Μετά την αποχώρηση του ηθοποιού από το Survivor οι δυο τους επικοινώνησαν, όπως αποκάλυψε η ίδια η Alessia!

Συγκεκριμένα είπε σε insta live που έκανε; «Έχουμε αυτή την υπόσχεση ανάμεσά μας, αλλά ουσιαστικά τίποτα. Τον ξέρω μόνο από τα social. Δεν τον γνωρίζω στην πραγματικότητα. Ελπίζω να είναι τόσο καλός όσο λέει. Ακόμα κι αν δεν είμαστε κάποια στιγμή μαζί, του αξίζει ένας καλός άνθρωπος, σε όλους μας αξίζει να έχουμε τον χώρο μας. Τώρα που θα επιστρέψει στην Ελλάδα, μπορεί να έχει άλλες προθέσεις και ν' αλλάξει γνώμη για κάποια πράγματα. Θα ήθελα πολύ από εσάς να τον υποστηρίξετε σε ότι κι αν κάνει. Έχει την προσωπικότητά του, όλοι την έχουμε. Μπορεί να δίνουμε το καλύτερό μας, αλλά μπορεί και τον χειρότερο.»!

Και υπογράμμισε: «Έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και το σέβομαι, όπως επίσης και εγώ έχω το δικαίωμα κι όλοι το έχουμε. Έτσι είναι οι ιστορίες αγάπης. Υπό άλλες συνθήκες μπορεί να με έπαιρνε ένας σεΐχης και να φεύγαμε μακριά. Θα γίνω μουσουλμάνα… Όχι, είμαι καθολική. Δεν είμαι λυπημένη, απλώς δεν έχω διάθεση να κοιμηθώ. Μίλησα με τον Άλεξ, νομίζω ότι είναι στην Ελλάδα, είναι απασχολημένος με το πρόγραμμά του τώρα.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν ξέρω αν θα έρθω στην Ελλάδα να συναντήσω τον Αλέξη, μόλις έφτασε. Θα δούμε. Έχει τόσα πολλά πράγματα να κάνει. Ούτε εγώ μπορώ να πετάξω στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Εκείνος θα πρέπει να έρθει εδώ, θα πρέπει να με αναζητήσει πλέον. Ξέρω ότι είναι συνηθισμένος να του δίνονται τα πάντα, όμως, με εμένα δεν θα είναι εύκολο. Ίσως έρθω στην Ελλάδα, αλλά πρέπει να το κερδίσει»!

Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως φαίνεται να υπάρχει κρίση ανάμεσα στην καλλονή και τον Αλέξη Παππά και γι’ αυτό δεν εμφανίστηκε στο Happy Day!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Θέλω να σας δώσω και ένα παρασκήνιο. Έχουμε καταλάβει, χωρίς να είμαστε βέβαιοι, πως πρέπει να έχει υπάρξει κρίση ανάμεσα σε αυτόν και την Alessia. Χθες η Alessia ήταν να είναι στην εκπομπή μας καλεσμένη. Ενώ είχαμε συνεννοηθεί, μετά εξαφανίστηκε. Μετά μας είπε πως δεν έπιανε το κινητό, να το κάνουμε πιο μετά. Μετά πάλι εξαφανίστηκε και το ίδιο έκανε και σε άλλη εκπομπή. Που σημαίνει πως προφανώς ο Αλέξης, βλέποντάς την στα κανάλια να μιλάει ως η σύντροφός του, της είπε «μια φορά συναντηθήκαμε μη βγαίνεις να μιλάς»».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved