Survivor: Το σχόλιο του Λιβάνη στην τελευταία φωτογραφία της Μαριαλένας στο Instagram
Media

Survivor: Το σχόλιο του Λιβάνη στην τελευταία φωτογραφία της Μαριαλένας στο Instagram

Survivor: Μπορεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να είναι στον Άγιο Δομίνικο, όμως χθες, 26 Απριλίου, το προφίλ της στο Instagram ενεργοποιήθηκε ξανά και βλέπουμε ότι η γυμνάστρια έχει λίγες αναρτήσεις.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος για το έπαθλο της πρώτης ασυλίας στο survivor, σημειώθηκαν πολλές εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες αλλά υπήρξε και μια αποκάλυψη από τον Σάκη Κατσούλη για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα για την ατομική ασυλία ανάμεσα στους παίκτες της Μπλε ομάδας, είδαμε την Μαριαλένα να φεύγει από τον χώρο και να κατευθύνεται στους γιατρούς της παραγωγής, καθώς όπως ισχυρίστηκε η ίδια, ζαλιζόταν.

Λίγο αργότερα επέστρεψε η Μαριαλένα στον στίβο μάχης με δάκρυα στα μάτια και εξομολογήθηκε πως δεν ήταν καθόλου καλά ψυχολογικά και πως δεν ήθελε να το συζητήσει με κανέναν.

Τον λόγο πήρε ο Σάκης Κατσούλης και είπε: "Ακόμα ανησυχώ για τον τραυματισμό της Μαριαλένας. Μου λείπει από την ομάδα. Τα ξεσπάσματα είναι διαφορετικά, δεν μπορώ να είμαι κοντά της, όπως πριν. Ξέρω ότι θέλει το χρόνο της. Από εκεί και πέρα θα παραμείνω στην δική μου ομάδα, πέρα της Μαριαλένας που είναι το άλλο μου μισό και θα πω ότι χαίρομαι πολύ για τους συμπαίκτες μου και ήρθε η ώρα να πάμε κι εμείς λίγο πιο χαλαροί στο Συμβούλιο".

Όσο συμβαίνουν αυτά στο ριάλιτι επιβίωσης, το γύρο του διαδικτύου κάνει η τελευταία της ανάρτηση, όπου η 25χρονη έχει ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα με μαγιό και ο σύντροφός της, Γιώργος Λιβάνης της έχει κάνει ένα σχόλιο, έχει βάλει ένα emoji με χειροκρότημα….

Δες στην gallery τη φωτογραφία της που κάνει το γύρο του διαδικτύου και το σχόλιο του Λιβάνη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved