Η Φάρμα: Η Ειρήνη Κολιδά τους «έδωσε» στεγνά! «Σίγουρα είναι ερωτευμένοι»
Media

Η Φάρμα: Η Ειρήνη Κολιδά τους «έδωσε» στεγνά! «Σίγουρα είναι ερωτευμένοι»

Η Φάρμα: Η Ειρήνη Κολιδά αποχώρησε οικειοθελώς και στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Το Πρωινό, έκανε αποκαλύψεις.

Μιλώντας για τα ενδότερα της Φάρμας η Ειρήνη επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις φήμες που θέλουν τους δυο παίκτες να έχουν έρθει πολύ κοντά.

Πρόκειται για την Κυριακή και τον Ντούπη.

«Ο Ντούπης με την Κυριακή δεν ξέρω αν είναι ζευγάρι, αλλά σίγουρα είναι ερωτευμένοι.

Σίγουρα είναι ο Κωνσταντίνος ερωτευμένος, η Κυριακή έχει πιστεύω αισθήματα, αλλά επειδή είναι γυναίκα και αντιλαμβάνεται τη θέση στο παιχνίδι, σε έναν χώρο που είναι εκτεθειμένη, ίσως κρατιέται παραπάνω. Τους έχω δει λίγο έξω, πριν μπούμε στο παιχνίδι, και πιστεύω ότι στην έξω ζωή θα είναι ζευγάρι. Πιστεύω ότι θα τα φτιάξουν μετά», αποκάλυψε η ίδια το πρωί της Τρίτης (27-04) στην εκπομπή.

Δες το απόσπασμα


Θυμίζουμε πως η παίκτρια της Φάρμας αποχώρησε από το παιχνίδι, με δική της θέληση, μετά την μονομαχία που είχε με την συμπαίκτριά της, Μαρία Μιχαλοπούλου, παραχωρώντας την θέση της, όπως είδαμε στο επεισόδιο του Σαββάτου.

«Από που να αρχίσω και που να τελειώσω…… Μόνο να χαμογελάσω μπορώ, με μια καρδιά πλημμυρισμένη από αγάπη και ένα μυαλό γεμάτο όμορφες στιγμές. Η Φάρμα για εμένα ήταν ένα όνειρο όπου έγινε πραγματικότητα, επισφραγίζοντας την αγάπη μου για τους ανθρώπους, τα ζώα και την Φύση… Όοοολη αυτή η ομορφιά που έζησα ήταν ένα παζλ συμπληρωμένο…από ξεχωριστά όμορφους ανθρώπους και εντός και εκτός της Φάρμας. Και Φύση… η τόσο αγνή και ανόθευτη μορφή της, η αρμονία που υπάρχει σε κάθε δημιούργημα είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει ότι η Ζωή είναι ωραία… απλά και απέριττα!!! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ μου και μία τεράστια αγκαλιά σε οοοοοολους εσάς για την αγάπη που μου δίνεται χωρίς ίχνος τσιγκουνιάς!!! Σας αγαπώ!!!!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved