Άγριες Μέλισσες spoiler: Μόλις μάθαμε πότε θα γίνουν τα τελευταία γυρίσματα για το οριστικό φινάλε
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Μόλις μάθαμε πότε θα γίνουν τα τελευταία γυρίσματα για το οριστικό φινάλε

Άγριες Μέλισσες: Η σειρά που λατρεύτηκε από το τηλεοπτικό κοινό πήρε το «πράσινο φως» για την τρίτη σεζόν.

Πολλοί είναι οι πρωταγωνιστές που έχουν μιλήσει δημόσια για το μέλλον της σειράς ενώ σιγά σιγά μαθαίνουμε και ποιοι πρόκειται να συνεχίσουν και στον τρίτο κύκλο, ο οποίος θα είναι και ο πιο συγκλονιστικός.

Οι προετοιμασίες μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μελίνας Τσαμπάνη έχουν ήδη ξεκινήσει. Όσο για το πότε θα σταματήσουν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν;

Την αποκάλυψη έκανε η τηλεοπτική Μυρσίνη μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της. «Μέχρι αρχές Ιουνίου και αρχές Ιουλίου θα πάμε μέχρι το Πάσχα του 2022», απάντησε η ίδια όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Τι μας επιφυλάσσει όμως μέχρι να φτάσουμε στο φετινό φινάλε και τι περιμένει τους βασικούς ήρωες, που έχουν ήδη δει τις ζωές τους να γίνονται άνω-κάτω; Πολλά και αναπάντεχα!

Ο μεγάλος φόβος της Λενιώς είναι ότι αυτό που έζησε στη φυλακή, η εγκυμοσύνη που τερματίστηκε βίαια με εντολή του Βόσκαρη, έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο κορμί της και για αυτό και θα ζητήσει τη βοήθεια τη Ρίζως, ώστε να μάθει αν μπορεί να μείνει έγκυος ξανά.

Και όπως φαίνεται, αυτήν τη φορά η ζωή θα της χαμογελάσει. Μετά από όσα πέρασαν, αυτή και ο Λάμπρος θα αποκτήσουν αυτό που επιθυμούν περισσότερο από όλα. Ένα παιδί, που θα ολοκληρώσει τον έρωτα και την ευτυχία την οποία δικαιούνται όσο λίγοι.

Ο εισαγγελέας ο Αλέξης, ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη, επειδή έχει μπλέξει και η οργάνωση των χουντικών, θα του στήσουν παγίδα και θα τον σκοτώσουν.

Ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο και ο ρόλος του θα… κορυφωθεί. Οι σεναριογράφοι θέλουν να λυτρώσουν αυτόν τον χαρακτήρα κι έτσι θα τον δούμε να πεθαίνει ηρωικά.

Τέλος, ο Μάνος Βόσκαρης, όταν θα μαθευτεί ένα μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα δώσει τέλος στον εαυτό του από τις τύψεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved