Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο της επικοινωνίας
Media

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο της επικοινωνίας

Survivor: Στο νέο επεισόδιο, πριν την αποχώρηση ενός υποψήφιου παίκτη, θα δούμε τις δύο ομάδες να διαγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας, το οποίο αν κατακτήσουν θα ακούσουν ηχητικά μηνύματα από τους συγγενείς τους.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει αυτό το έπαθλο επικοινωνίας;

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο του survivor, στο αγώνισμα ασυλίας, τα spoilers για μια ακόμη φορά έπεσαν μέσα, ωστόσο αυτός ο αγώνας ήταν πραγματικά ένα μεγάλο ντέρμπι! Κόκκινοι και μπλε ήρθαν μια ανάσα πριν από το νίκη αφού σε αρκετά σημεία οι δυο ομάδες ήρθαν σε ισοπαλία. Όπως έγινε και στο τέλος αφού έγινε το 9 – 9 κι έτσι το τελευταίο ματσάρισμα που έλαχε ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα, έφερε τη νικητήρια ομάδα.

Με 10 – 9 λοιπόν η μπλε ομάδα πήρε τη νίκη ενώ οι παίκτες της κόκκινης απήλαυσαν εκτός βέβαια από την ασυλία τους και ένα πιάτο με Πασχαλινά γλυκά εδέσματα. Αργότερα η κόκκινη ομάδα πέρασε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας με τον Ηλία να κερδίζει, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να υποδείξει έναν συμπαίκτη του προς αποχώρηση.

Η κόκκινη ομάδα ψήφισε τον Τριαντάφυλλο. Και οι δυο πρώτοι παίκτες προς υποψήφιοι είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος από την μπλε ομάδα και ο Τριαντάφυλλος από την κόκκινη.

Τα spoilers είχαν «μιλήσει» εδώ και μέρες. Ο Παύλος έθεσε ως υποψήφιο τον James και ο Ηλίας τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Μένει να δούμε ποιος αποχωρεί αλλά πριν την αποχώρηση θα δούμε ακόμα έναν δυνατό στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνία!

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, τη νίκη απόψε θα πάρουν οι Κόκκινοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved