Είσαι το ταίρι μου: Θυμάστε τον «μικρό Μιλτιάδη»; Δείτε πώς είναι σήμερα!
Media

Είσαι το ταίρι μου: Θυμάστε τον «μικρό Μιλτιάδη»; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Είσαι το ταίρι μου: Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του μικρού Μιλτιάδη Ζύγουρα στη κωμική σειρά του MEGA.

O Παναγιώτης Φιλιππαίος σήμερα είναι σχεδόν 30 χρόνων και μένει στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 8 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική παίζοντας σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές συνήθως ρόλους μικρών παιδιών.

Τα χρόνια πέρασαν και ο μικρός Παναγιώτης μεγάλωσε και, μετά από πολύ κόπο και διάβασμα, κατάφερε να περάσει και να ολοκληρώσει στο τμήμα δημοσιογραφίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Εκεί τη σεζόν 2001-2002 είχε το ρόλο του μικρότερου μέλους της οικογένειας Μπεζεντάκου που ακολουθούσε πιστά τον τρόπο διαπαιδαγώγησης της αυταρχικής μητέρας του Αννέτας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) μέχρι που γνωρίζει τη Στέλλα (Βίκυ Σταυροπούλου) και προσπαθεί να συμβαδίσει με τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδάκια της ηλικίας του.

Εμείς βρήκαμε τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και είδαμε πως είναι σήμερα ο τηλεοπτικός Μιλτιάδης. Εσείς θα τον αναγνωρίζατε;

Δείτε τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες του στην παρακάτω gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved