Survivor: Δες πόσο μεγάλωσε η κόρη του Γιάννη Τσίλη και θα πάθεις πλάκα!
Media

Survivor: Δες πόσο μεγάλωσε η κόρη του Γιάννη Τσίλη και θα πάθεις πλάκα!

Θα πάθεις πλάκα όταν δεις την κόρη του Γιάννη Τσίλη, του Ολυμπιονίκη κωπηλασίας, που είχε πάρει μέρος στο survivor!

Ο Γιάννης Τσίλης, οποίος είναι παντρεμένος με την Λένα Αγελαδοπούλου ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου του 2019 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στην Ανατολή Ιωαννίνων με κουμπάρους τον Βασίλη Τάσση και την Αννίτα Στάμου! Λίγο καιρό μετά ο ίδιος ο Γιάννης Τσίλης είχε ανακοινώσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ότι θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς!

H μικρούλα γεννήθηκε μέσα στον Σεπτέμβριο του 2019 και ο Γιάννης Τσίλης με τη σύζυγό του, Λένα Αγελαδοοπούλου απολαμβάνουν εκ τότε κάθε στιγμή με την κορούλα τους.

Ο Ολυμπιονίκης κωπηλασίας και πρώην παίκτης του survivor δεν δημοσιεύει τόσο συχνά φωτογραφίες με την ενάμιση χρονών κόρη του, όμως πρόσφατα ανήρτησε κάποια στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για τους followers της!

Η μικρούλα μεγάλωσε και… είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι που μοιάζει και στους δυο γονείς του και ο πανευτυχής μπαμπάς δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες με την μονάκριβη κόρη του.

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Γιάννης Τσίλης στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved