Ήλιος: Συνταρακτικές εξελίξεις - Ο Φίλιππος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο
Media

Ήλιος: Συνταρακτικές εξελίξεις - Ο Φίλιππος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Ήλιος: Τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές με τις απίστευτες εξελίξεις που πρόκειται να συμβούν.

Ένας από τους ήρωες ήδη έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματι­κή ζωή του είναι ο Φίλιππος. Το τελευταίο διάστη­μα, ο Βενεκίδης, μαζί με τη Διώνη, έχει αφοσιωθεί στην προστασία της Ορόρα και της δίδυμης αδελφής της, Σαλκέμ, από το κύκλωμα σωματεμπορίας.

Μάλιστα, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, Η Διώνη αντιλαμβά­νεται πως ο Μηνάς δεν είναι ούτος που δείχνει και ότι εμπλέκεται άμεσα στο κύκλωμα. Έτσι, μαζί με τον Φίλιππο ενημερώνουν αμέσως τον Δημήτρη. Εκείνος αρχικά ξαφ­νιάζεται με αυτή την πληροφορία, αλλά τους υπόσχεται πως θα το ερευνήσει. Από την άλλη, ο Φίλιππος και η Διώνη εξακολουθούν να κρύβουν την Ορόρα σε ένα απομακρυσμένο σημείο. Όμως ο Μηνάς απαιτεί από τον Βενεκίδη να του την παραδώσει. Ακόμη μία φορά, ο άντρας αρνείται εμποδίζοντας τα σχέδια του.

Το γεγονός αυτό εξοργίζει τον αστυνόμο, η προσοχή του οποίου τη συγκε­κριμένη στιγμή είναι στραμμένη στον εντοπισμό της Σαλκέμ. Πράγματι, λίγες μέρες με­τά βρίσκει την κοπέλα και χωρίς να το μάθει κανείς βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο. Ο ίδιος καταφέρνει να κάνει υποχείριο του και την Ορόρα, η οποία από τον φόβο της δέχεται να τον βοηθήσει, Έτσι, εκτελεί τις εντολές του χωρίς να την καταλάβουν ούτε ο Φίλιππος ούτε η Διώνη. Την επόμενη μέρα, ο τελευταίος νιώθει αφόρητους πόνους στο στομάχι. Οι ώρες περνούν και δεν μπορεί να συνέλθει. Η κατάσταση του χειροτε­ρεύει και η Διώνη βρίσκεται σε πανικό. Τότε αποφασίζει να τον μεταφέρει στο νοσοκο­μείο. Εκεί οι γιατροί του κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις και ενημερώνουν την κοπέ­λα πως ο Φίλιππος έχει πάθει σοβαρή δηλητηρίαση.

Της τονίζουν πως η κατάσταση του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η Διώνη πανικοβάλλεται και προσεύχεται να πάνε όλα καλά. Ωστόσο, συνειδητοποιεί πως ίσως κάποιος ήθελε νεκρό τον Φίλιππο και ηώς τη δηλητηρίαση που έπαθε να την προκάλεσε κάποιος με δόλο. Όμως, όσο οι ώρες περνούν, οι γιατροί είναι απαισιόδοξοι, καθώς η εξέλιξη της υγείας του δεν τους δίνει ελπίδες. Ο Φίλιππος χαροπαλεύει και αυτή η εξέλιξη έχει σο­κάρει τους πάντες. Τότε, η Ορόρα, πηγαίνει στην Αστυνομία και καταθέτει εναντίον του Μηνά. Από εκείνη τη στιγμή, η τύχη αρχίζει να στρέφεται εναντίον του. Εν τω μεταξύ, ο Μηνάς κρατάει όμηρο τη Σαλκέμ και όλοι αγωνιούν για εκείνη.

Η κοπέλα βρίσκεται μό­νη της, δεμένη σε μια αποθήκη, χωρίς φαγητό και νερό. Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης κα­ταφέρνει και εντοπίζει τον Μηνά και τον συλλαμβάνει. Παρόλο που τον πιέζει να του πει πού βρίσκεται η κοπέλα, εκείνος δεν λέει λέξη. Ωστόσο, ο άντρας καταφέρνει και βγαί­νει ελεύθερος με εγγύηση και όλοι πιστεύουν ότι θα τους οδηγήσει στη Σαλκέμ πριν να είναι αργά. Όσο οι ώρες περνούν όμως τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο νοσοκο­μείο και στην κατάσταση υγείας του Φίλιππου που συνεχίζει να είναι κρίσιμη, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved