Έλα στη θέση μου: Η Κέντρα ζητάει διαζύγιο από τον Αχιλλέα - Πόλεμος για την περιουσία
Media

Έλα στη θέση μου: Η Κέντρα ζητάει διαζύγιο από τον Αχιλλέα - Πόλεμος για την περιουσία

Έλα στη θέση μου: Η Κέντρα, από την πρώτη στιγμή που έμαθε για τον χωρισμό της Ρενάτας και του Μάρκου, άρχισε να μετράει αντίστροφα για τη διάλυση του γάμου της με τον Αχιλλέα.

Και αυτό γιατί ήταν σί­γουρη πως ο αγαπημένος της, που δεν ξεπέρασε ποτέ την πρώην σύ­ζυγο του, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να τη διεκδικήσει ξανά. Κά­τι που δεν άργησε να συμβεί. Ταυτόχρονα, εκείνη, ύστερα από μία σο­βαρή συζήτηση που είχε με τον Φώτη, συνειδητοποίησε κάποια κοινά στοιχεία τους, με αποτέλεσμα να έρθουν κοντά και να δημιουργήσουν σχέση, την οποία, μέχρι και τώρα, κρατούν κρυφή.

Στα προσεχή επεισό­δια της σειράς, οι δυο τους αποφασίζουν ότι πρέπει να σταματήσουν να κρύβονται και να μιλήσουν για τον δεσμό τους. Η Κέντρα, λοιπόν, καταστρώνει ένα σχέδιο για να αποκαλύψει σε όλους τη σχέση τους. Όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως είχε υπολογίσει. Συγκεκριμένα, όταν δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία κοινή φωτογραφία τους, ο Φώτης αιφνιδιάζεται, καθώς δεν είχε προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο, και κάνει τα πάντα για να την εξαφα­νίσει, πριν τη δει κάποιος από το περιβάλλον τους και ειδικά ο Αχιλλέας και π Βάνα.

Ωστόσο, δεν τα καταφέρνει και γρήγορα όλοι μαθαίνουν για την παράνομη σχέση τους. Ο Αχιλλέας και η Βάνα έχουν σοκαριστεί απ' αυτή την εξέλιξη και ζητούν εξηγήσεις από τους συζύγους τους. Αργό­τερα, η Κέντρα ζητάει από τον Αχιλλέα να κάνουν μία συζήτηση και τό­τε του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Φώτη αλλά και τα συναισθήματα της για τον νέο της σύντροφο.

Γι' αυτόν τον λόγο, λοιπόν, του ζητάει να προχωρήσουν όσο πιο άμεσα γίνεται τις διαδικασίες για το διαζύγιο τους, με τον καθένα να παίρνει τον δρόμο του. Εκείνη τη στιγμή, ο άντρας, αν και ξαφνιάζεται, νιώθει ασφαλής λόγω του προ­γαμιαίου συμβολαίου τους. Μόνο που αγνοεί πως η Κέντρα έχει καταστρώσει ήδη ένα σχέδιο για να τον τυλίξει σε μια κόλα χαρτί.

Την επό­μενη μέρα, η Κέντρα και ο Αχιλλέας συναντιούνται ξανά, με εκείνη να του υπενθυμίζει ότι πρέπει να πάνε στον δικηγόρο τους και, πέρα από το διαζύγιο, πρέπει να μοιράσουν την περιουσία τους, καθώς ό,τι έχουν αποκτήσει οφείλεται σε εκείνη και στα χρήματα του πατέρα της. Αυτά τα λόγια, βέβαια, δεν αρέσουν ιδιαίτερα στον Αχιλλέα, ο οποίος υποψιάζε­ται πως ο πόλεμος ανάμεσα τους τώρα αρχίζει και αναμένεται να είναι άγριος καθώς δεν είναι διατεθειμένος να της παραχωρήσει την περιου­σία που απέκτησαν, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved