Αγγελική: Ο Δημήτρης απειλεί να εκδικηθεί τον Παύλο για την Κατερίνα
Media

Αγγελική: Ο Δημήτρης απειλεί να εκδικηθεί τον Παύλο για την Κατερίνα

Αγγελική: O Παύλος έρχεται συχνά αντιμέτωπος με τις επιπτώσεις των πράξεων του. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

O Παύλος έρχεται συχνά αντιμέτωπος με τις επιπτώσεις των πράξεων του. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού μας, ο αστυνόμος που ερευνά την υπόθεση του Σταυριανού ρωτάει τη Σοφία εάν ο Παύλος είναι ικανός να κάνει φόνο. Εκείνη αρνείται, αλλά η Κατερίνα αποφασίζει πως ήρθε η στιγμή να αποκαλύψει την επίθεση που δέχτηκε από τον Παύλο και πως επιχείρησε να τη βιάσει.

Μετά την κατάθεση της κοπέλας, όπως είναι φυσικό, έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις, καθώς το να μάθει ο Δημήτρης τι έκανε ο αδελφός του στην κοπέλα ΒΙ του είναι θέμα χρόνου. Ο Παύλος συλλαμβάνεται και μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση. Η κατάθεση του κρατάει αρκετές ώρες, αλλά λίγο μετά αφήνεται ελεύθερος. Όταν γυρίζει στο σπίτι, όμως, αντιμετωπίζει τη Σοφία, που έχει μάθει για την επίθεση εναντίον της Κατερίνας και είναι πια αηδιασμένη μαζί του και έτοιμη να βάλει ένα οριστικό τέλος στην επικοινωνία τους.

Η Σοφία, πνιγμένη από τις εξελίξεις, δεν αντέχει να ζει άλλο σε αυτό το σπίτι και παίρνει την Ιωάννα, την Κατερίνα και τα παιδιά μακριά. Όλοι μαζί οδηγούνται σε ένα ξενοδοχείο για να περάσουν το βράδυ μέχρι να βρεθεί μία πιο μόνιμη λύση. Την ίδια στιγμή, η Τζένη σοκαρισμένη, πλέον, από όσα μαθαίνει για τον Παύλο, τον διώχνει από το σπίτι της. Την ίδια ώρα, στο σπίτι των Αργυρών, η Κατερίνα συναντάει τον Δημήτρη αποφασισμένη να του μιλήσει για τον Παύλο πριν το μάθει από αλλού, προκειμένου να προλάβει κάποια ακραία αντίδραση του. Ωστόσο, δεν τα καταφέρνει, καθώς εκείνος της έχει ετοιμάσει ήδη μία έκπληξη και της κάνει ξανά πρόταση γάμου, ζητώντας της να τον οργανώσουν το συντομότερο δυνατό.

Η κοπέλα, χωρίς να μπορεί να φανταστεί πόσο επικίνδυνος είναι ο Δημήτρης, δέχεται. Λίγο αργότερα, εκείνος μαθαίνει τι συνέβη ανάμεσα στην αγαπημένη του και στον Παύλο έξω από το σπίτι της Σοφίας και εξοργίζεται. Χωρίς να χάνει χρόνο, ζητάει αμέσως από τον αδελφό του να συναντηθούν. Ο Δημήτρης βγάζει ακόμη μία φορά το αδίστακτο πρόσωπο του και απειλεί ανοιχτά τον Παύλο πως αν τολμήσει να ξανά πειράξει την Κατερίνα θα πληγώσει κι αυτός κάποιον που αγαπάει. Ο Παύλος, βλέποντάς τον εκτός εαυτού, φοβάται για τη ζωή των παιδιών του. Την επόμενη μέρα, ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Αθηνά ότι με την Κατερίνα σκοπεύουν να παντρευτούν σύντομα και πως κανένας δεν μπορεί πια να τους εμποδίσει. Ωστόσο, αυτή η απόφαση θυμώνει ακόμη περισσότερο την Αθηνά, η οποίο φοβάται πως ο γιος της θα της κάνει κακό.

Εν τω μεταξύ, ο Νικόλας μοιράζεται με την Ιωάννα ότι ο Δημήτρης έχει διαπράξει φόνο κάνοντας την να φοβάται πιο πολύ ακόμη για την Κατερίνα. Προτεραιότητα του Δημήτρη, όμως, αυτή τη στιγμή είναι ένα σχέδιο που αφορά την Αγγελική και αφήνει στην άκρη για λίγο το θέμα του Παύλου. Όταν ακούει την τελευταία και τον Στέφανο να συζητούν με τη Δανάη το ενδεχόμενο να φύγουν από το κτήμα, καταστρώνει καινούργιο σχέδιο εναντίον της Αγγελικής για να την εκδικηθεί, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved