Media

Άγριες μέλισσες: Η Ανέτ περνάει στην αντεπίθεση - Απειλεί τον Δούκα με φυλάκιση

Άγριες μέλισσες: Η απόφαση του Μιλτιάδη να σταματήσει τη φαρ­μακευτική του αγωγή οδηγεί σε ολέθρια απο­τελέσματα για όλους.

Η εμμονή του να εκδικη­θεί τον Δούκα θα ίου φέρει μεγάλα προβλήματα, κα­θώς ο αδελφός του είναι αποφασισμένος να απαλλαγεί από εκείνον με τη βοήθεια του Μελέτη. O Μιλτιάδης καταστρέφει την ημέ­ρα των εγκαινίων του εργοστασίου του Δούκα και τότε ο τελευταίος με τον Μελέτη αποφασίζουν να τον εκδι­κηθούν.

Ο Μελέτης έρχεται αντιμέτωπος με τον Μιλτι­άδη και σχεδιάζει να τον φέρει στα όρια του. Τον προ­καλεί λεκτικά και οι δυο τους συγκρούονται ακόμη μία φορά. Ο Μιλτιάδης δείχνει πια να έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο των κινήσεων του και κανείς δεν μπορεί να τον ηρεμήσει.

Ο Λάμπρος και π Βιολέτα φοβούνται μην επαναληφθούν τα παλιά και προσπαθούν να τον προ­στατεύσουν, αν και ακόμη ο δάσκαλος σκέφτεται πως η πιο σωστή λύση είναι να τον κλείσει σε ίδρυμα. Ο Δού­κας με τον Μελέτη συνεχίζουν το σχέδιο τους και κα­ταγγέλλουν τον Μιλτιάδη. Η είδηση σκάει σαν βόμβα στο χωριό. Όσο ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να βρεθεί ενώ­πιον του εισαγγελέα το ρήγμα ανάμεσα στον Κωνσταντή και στον Δούκα όλο και μεγαλώνει, καθώς διαφωνεί με όσα κάνουν. Για πρώτη φορά, ο Κωνσταντής αποστασι­οποιείται τόσο από τον πατέρα του όσο και από τον ξά­δελφο του. Ο Μιλτιάδης, από την άλλη, κάνει τα πάντα προκειμένου να μην εμφανιστεί μπροστά στον εισαγγε­λέα, ενώ ο συνεταιρισμός πιέζει την Ελένη να προχω­ρήσουν την απάτη με τα καπνά, προκειμένου να αποζη­μιωθούν για τις σοδειές τους.

Η Ανέτ βρίσκεται ακόμη μία φορά ανάμεσα στα αδέλφια της και ανησυχεί πολύ για την κατάσταση του Μιλτιάδη. Ξέρει πως ο Δούκας είναι αδίστακτος και ικανός να κάνει τα πάντα προκει­μένου να δει τον αδελφό τους να καταστρέφεται. Έτσι, αποφασίζει να βγάλει και εκείνη τα «όπλα» της και να περάσει στην αντεπίθεση. Εκβιάζει τον Δούκα ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια για τον φόνο του Θέμελη στην Αστυνομία. Εκείνος πιστεύει πως δεν εννοεί όσα λέει, όμως η γυναίκα του ζητάει συγκεκριμένο αντάλλαγμα για να μην κάνει πράξη τις απειλές της.

Ο Δούκας είναι σε αδιέξοδο, αλλά σκέφτεται τρόπους να ξεγλιστρήσει και αυτή τη φορά, καθώς καταλαβαίνει ότι η Ανέτ ετοι­μάζεται να πραγματοποιήσει την απειλή της. Στο πλευ­ρό του έχει ακόμη μία φορά τον Μελέτη, ο οποίος υπα­κούει σε όλες τις εντολές του. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν, οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ, κα­θώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσό­τερο. Δεν μπορεί να διαχειριστεί όλα όσα συμβαίνουν, αλλά και το γε­γονός πως έχει καλύψει ένα τόσο μεγάλο έγκλημα όπως είναι ο φόνος ενός ανθρώπου. Από την άλλη, τη στε­νοχωρεί και η κατάσταση του Μιλτιάδη, αλλά και το γεγονός πως ο Μελέτης συνεχίζει να πράττει όσα του λέει ο Δούκας.

Πηγή: My Tv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved