«Κυρία Μενεγάκη σας περιμένω με ανοιχτές αγκάλες»
Media

«Κυρία Μενεγάκη σας περιμένω με ανοιχτές αγκάλες»

Απίστευτη ατάκα για από γνωστό παρουσιαστή, όταν ρωτήθηκε για την ενδεχόμενη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη...

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία από τη νέα σεζόν θα δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές της μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Και οι δύο πλευρές ανυπομονούν προκειμένου να ξεκινήσει αυτή η συνεργασία η οποία θα σηματοδοτεί και το μεγάλο comeback στην καριέρα της παρουσιάστριας.

Πολλά και διάφορα είναι τα ονόματα τα οποία έχουν ακουστεί για τους νέους συνεργάτες της εκπομπής. Ένα πρόσωπο - έκπληξη ρωτήθηκε για την ενδεχόμενη συνεργασία του με την Ελένης Μενεγάκη.

«Κυρία Μενεγάκη σας περιμένω με ανοιχτές αγκάλες. Δεν θα είχα κανένα θέμα γιατί η μάνα μου είναι από τις παλιές θαυμάστριες της Ελένης, οπότε θα το έκανα κι αυτό για τη μαμά μου. Αν μου κάνουν την πρόταση, θα δούμε... Μια δουλειά είναι κι αυτή, όπως και όλες οι άλλες», ξεκαθάρισε στο Πρωινό, ο Θανάσης Πασσάς.

Όσο για το αγαπημένο του ριάλιτι, ο ίδιος αποκάλυψε...

«Το Survivor είναι το απόλυτο ριάλιτι. Έχω φίλους μέσα, τον Ηλία τον Μπόγδανο. Αυτό που είδα όταν μπήκε ήταν απλά ο Ηλίας. Αυτόν τον Ηλία όμως που βλέπω τώρα, δεν τον γνώριζα. Σίγουρα είναι ένα κομμάτι του χαρακτήρα του, αλλά τον δικαιολογώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved