Survivor: Πώς ψηφίζουν οι παίκτες – Τι γίνεται μετά από κάθε αποχώρηση
Media

Survivor: Πώς ψηφίζουν οι παίκτες – Τι γίνεται μετά από κάθε αποχώρηση

Survivor: Δυστυχώς, ο τηλεοπτικός χρόνος δεν επαρκεί προκειμένου να βλέπει το κοινό κάθε κίνηση των παικτών του ριάλιτι.

Οι κάμερες δείχνουν συγκεκριμένα πράγματα ή, αλλιώς, αυτά που πρέπει. Το Τν24 παρουσιάζει τι συμβαίνει όταν οι κάμερες δεν γράφουν!

Είναι το πιο πετυχημένο ριάλιτι της σεζόν, συχνά ξεπερνά σε τηλεθέαση ακόμα και τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, ενώ δεν υπάρχει τηλεθεατής που δεν του έχει αφιερώσει χρόνο. Άλλοι νοιάζονται για τα αθλήματα. άλλοι για το ριάλιτι και τις σχέσεις μεταξύ των παικτών και άλλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει όταν οι κάμερες κλείνουν.

Μπορεί εσείς να βλέπετε κάθε αγώνισμα μέσα σε δύο ώρες, η αλήθεια όμως είναι πως το κάθε γύρισμα διαρκεί κάτι λιγότερο από 24 ώρες. Αντίστοιχες είναι και οι ώρες που περνούν οι παίκτες κάτω από τον καυτό ήλιο της Καραϊβικής, με αποτέλεσμα πολλές φορές να έχουν ζαλάδες και να νιώθουν ατονία. Αυτός είναι και ο λόγος που η παραγωγή δίνει σε όλους τους παίκτες λίγο πριν ξεκινήσουν να αγωνίζονται ισοτονικά ποτά και φρέσκα φρούτα προκειμένου να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του στίβου μάχης. Οι μέρες των αγωνισμάτων είναι τέσσερις και τις άλλες τρεις, κορίτσια και αγόρια μένουν στις παραλίες τους για να αποφορτιστούν και φυσικό να υπάρξει και το... ριάλιτι μέρος του πρότζεκτ.

Οι παίκτες μαζεύονται στο συμβούλιο του νησιού και αφού ο Γιώργος Λιανός αποκαλύψει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το νησί, η παραγωγή συγκεντρώνει τους εναπομείναντες σε κάποιο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο για περίπου μία μέρα, μέχρι δηλαδή να παίξει το αντίστοιχο επεισόδιο της αποχώρησης στην Ελλάδα. Ο λόγος που το κάνουν αυτό, είναι για να μην υπάρξει κάποιο σπόιλερ και γίνει γνωστό το όνομα πριν προβληθεί από στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Όμως για τρόπο, αλήθεια, θα γινόταν αυτό; Έχουν οι παίκτες κρυμμένα τα κινητά τους κάπου στιις παραλίες τους και δεν το ξέρουμε; Πηγές που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν πως κατά την παραμονή τους στον συγκεκριμένο χώρο, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να παρανομήσουν! Δηλαδή να φάνε κάτι που προφανώς τους δίνουν τα μέλη της παραγωγής.

Το μεγάλο λάθος της παραγωγής

Έχετε σκεφτεί γιατί οι παίκτες ψιθυρίζουν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας; Και όμως, δεν πρόκειται για ένα ακόμα τέχνασμα προκειμένου να δημιουργήσουν περισσότερο σασπένς στο κοινό αλλά για το μεγαλύτερο ίσως λάθος της παραγωγής να φτιάξει πολύ κοντινή απόσταση τον χώρο του συμβουλίου και αυτόν τη ψηφοφορίας. Έτσι, οι παίκτες του ριάλιτι αναγκάζονται να μιλούν ψιθυριστά κάθε φορά που πρέπει να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτης τους, αλλιώς κινδυνεύουν να φανερώσουν την ψήφο τους. Τέλος, κάθε γύρισμα στο συμβούλιο μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις ώρες, άσχετα που το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί από αυτό το πολύ μισή ώρα τηλεοπτικού προγράμματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved