Έξαψη: «Βόμβα» από τον Μηνά: «Μπορεί να είμαι εγώ ο δολοφόνος»
Media

Έξαψη: «Βόμβα» από τον Μηνά: «Μπορεί να είμαι εγώ ο δολοφόνος»

Έξαψη: Ο Κώστας Κάππας υποδύεται τον Μηνά στη νέα σειρά του MEGA και σε συνέντευξή του έριξε «βόμβα».

Ο ηθοποιός μίλησε για όλα και έδωσε και το spoiler του!

Γιατί είπατε ναι στην «Έξαψη»;

«Άλα φαίνονταν ιδανικά. Η επιστροφή στο MEGA που ήταν από πάνω μας και μας φρόντιζε, οι συντελεστες που υπήρχαν και στο παλιό κανάλι, όλο το κόνσεπτ του καναλιού και το καλό σενάριο που πήραμε στα χέρια μας της Τίνας Καμπίτση. Με τον σκηνοθέτη είχαμε ξαναδούλεψει όπως και με τους περισσότερους συντελεστές που είχαμε συνεργαστεί στο θέατρο».

Άρα σας ινιρίγκαρε και ο Μηνάς, ως ρόλος!

«Δεν έχω υποδυθεί ποτέ τέτοιους τύπους στην τηλεόραση. Μου άρεσε ο ρόλος του Μηνά γιατί από την αρχή κρύβει πράγματα. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι είναι και με ιντρίγκαρε όλο αυτό. Το θεώρησα αρκετό δύσκολο, έχει στοιχεία που σίγουρα δεν έχω εγώ, αλλά είναι ωραία να τα παίζεις.Είναι γοητευτικός ρόλος. Όποιος ρόλος έχει κάτι διεφθαρμένο είναι γοητευτικός. Το κοινό όμως αγαπάει τους καλούς ήρωες, όπως τον Κωστή (Νίκος Πουρσανίδης)».

Είναι όντως διεφθαρμένος ο Μηνάς;

«Είναι ένας άνθρωπος που έχει έναν κώδικα τιμής τον οποίο θα συνεχίσει να υπηρετεί. Δεν είναι τόσο άτιμος όσο φαίνεται και είναι ρόλος που υπάρχει ανατροπή. Αυτά που πιστεύετε ότι συμβαίνουν δεν θα συμβαίνουν και αυτά που πιστεύετε πως δεν συμβαίνουν, θα συμβαίνουν».

Του δίνετε ελαφρυντικά για όσα κάνει;

«Έχει αρκετά ελαφρυντικά και γενικά εξελίσσεται ωραία ως ρόλος».

Πρώτα απ΄όλα είναι ερωτευμένος με τη Βίκυ;

«Έτσι φαίνεται».

Και εκείνη είναι ενθουσιασμένη μαζί του αλλά όταν μάθει ότι ο Μηνάς είναι πίσω από την απόπειρα της δολοφονίας της, ότι είχατε συμμαχήσει με την Ίριδα εναντίον της, τι θα γίνει;

«Δεν ισχύει αυτό που λέτε για τη συμμαχία με την Ίριδα. Θα αποδειχτεί ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Ισχύει, μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο, όχι 100%.

Πρόκειται για ένα τέχνασμα της σεναριογράφου προκειμένου να ρίξει τις υποψίες κάπου και τελικά ο δολοφόνος είναι άλλος;

«Μπορεί να είμαι εγώ ο δολοφόνος, δεν έχω πάρει ακόμα επεισόδια που να ξεμπλέκεται η κατάσταση και να φαίνεται ποιος είναι. Αυτό θα το μάθουμε πολύ αργότερα», είπε ο Κώστας Κάππας στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved