Άγριες μέλισσες: Το τέλος του Μιλτιάδη, ο ξυλοδαρμός της Ασημίνας και η εκδίκηση του Βόσκαρη
Media

Άγριες μέλισσες: Το τέλος του Μιλτιάδη, ο ξυλοδαρμός της Ασημίνας και η εκδίκηση του Βόσκαρη

Άγριες μέλισσες: Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, ωστόσο το ενδιαφέρον στην καθημερινή δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 καλά κρατεί.

Ο δεύτερος κύκλος για τις «Άγριες Μέλισσες» φτάνει στο τέλος του και μετά από όλα όσα έχουμε δει να συμβαίνουν στο μικρό, αλλά θαυματουργό «Διαφάνι» αυτές τις δύο σεζόν, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ποια θα είναι η συνέχεια της τρίτης...Όπως και να 'χει καθώς φτάνουμε στην κορύφωση του δεύτερου κύκλου, οι εξελίξεις γίνονται καταιγιστικές και τελείως απρόσμενες.

Το τέλος του Μιλτιάδη

Λίγο πριν η σειρά να ρίξει αυλαία στα τέλη Ιουνίου, θα δούμε στις οθόνες μας το τέλος του Μιλτιάδη, αφού όπως έχει γίνει ήδη γνωστό δεν θα συμμετέχει στην τρίτη σεζόν. Το φινάλε του δεν θα είναι αυτό που περιμέναμε... Η απόφαση του να παντρευτεί τη Βιολέτα άλλαξε τα πάντα. Η εμμονή του με τον Δούκα και η άσβεστη δίψα για εκδίκηση που ο γιος του, ο Γιάννος έφυγε τόσο άδικα, θα τον οδηγήσει και σε άλλες τρελές σκέψεις. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός, ότι μετά την πρώτη του μεγάλη κρίση που τον είχε οδηγήσει στο ψυχιατρείο, έχει κόψει τη φαρμακευτική του αγωγή. Συνέπεια αυτού, οι παράτολμες κινήσεις του. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Μιλτιάδη να εμπλέκεται σε ένα εντελώς απρόβλεπτο επεισόδιο με τη χωροφυλακή και ναι, να οδηγείται και πάλι στο ψυχιατρείο. Η Βιολέτα είναι αντίθετη με αυτή την ενέργεια, ωστόσο βαθιά μέσα της γνωρίζει πως αυτό είναι το καλύτερο για τον άνθρωπο της αφού έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνος. Σύμφωνα με τα όσα μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει, οι τελευταίες στιγμές του Μιλτιάδη στο Διαφάνι θα είναι καθηλώθηκες.

Ο ξυλοδαρμός της Ασημίνας και η εγκυμοσύνη...

Η κατάσταση ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο, που φαίνεται πλέον να χάνει εντελώς τον έλεγχο των πράξεων του, βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί. Αν και η Ασημίνα αισθάνεται λύπηση για εκείνον και δέχεται την πρόταση της Μυρσίνης για να τον βοηθήσουν, ο Νικηφόρος ξεσπάει πάνω της... Στο τέλος αυτού του κύκλου η Ασημίνα θα πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον Νικηφόρο, με αποτέλεσμα εκείνη και η Δρόσω να κερδίσουν την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Η εξέλιξη αυτή, θα βγάλει εκ νέου τον Νικηφόρο εκτός εαυτού, που έχοντας συνειδητοποιήσει ότι τα έχει χάσει όλα, παίζει το τελευταίο του χαρτί, Έτσι, αποφασίζει να καταφύγει στα άκρα και να καταδώσει την Ασημίνα και τις αδερφές της στην αστυνομία για τον φόνο του Σέργιου. Οι αδερφές Σταμίρη κινδυνεύουν πλέον να βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ανθρωποκτονία και πλέον η φυλακή είναι για εκείνες μονόδρομος. Από την άλλη πλευρά, η Ελένη και ο Λάμπρος συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για να αποκτήσουν παιδί. Στο φινάλε του δεύτερου κύκλου θα το πετύχουν. Άραγε όμως θα καταφέρει η Ελένη να γίνει μητέρα ή η γέννα της θα εξελιχθεί σε θρίλερ;

Η εκδίκηση του Βόσκαρη

Και πάνω που θεωρούσαμε πως ο αδίστακτος Μάνος Βόσκαρης πήρε το μάθημα του και χάθηκε από προσώπου γης, φαίνεται πως κάναμε λάθος. Η επιστροφή του είναι γεγονός και η εκδίκηση του επίσης. Στα επεισόδια που θα δούμε μετά το Πάσχα, επιστρέφει. Η δίψα του για εκδίκηση εξακολουθεί να τον καταδιώκει, όμως αυτή τη φορά στο στόχαστρο του βρίσκεται ο Δούκας. Ο Βασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε τι μέλλει γενέσθαι για τον ήρωα, που απ' ό,τι φαίνεται, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα. «Εμφανίζεται ξανά ο μπαγάσας, ναι. Ετοιμάζεται να μπερδέψει πάλι το σκηνικό, να ανακατέψει την τράπουλα, θα πάρει εκδίκηση κατά κάποιον τρόπο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιό5 και συνεχίζει: «Τη Σοφούλα δε νομίζω ότι την αγάπησε... Μπα, όχι, όχι! Δεν έχει δεσίματα συναισθηματικά αυτός ο τύπος. Δεν δένεται. Ό,τι κάνει, το κάνει με κάποιον στόχο, έχει σκοπό πάντα. Δεν υπάρχει συναίσθημα στην ιστορία, είναι αποκομμένοι από αυτό το θέμα. Δεν θα τον δούμε ποτέ να λυγίζει ή μια ρωγμή αυτού του ήρωα». Τέλος, για το αν θα τα φέρει ξανά έτσι η ζωή στο σίριαλ να συναντηθεί με την Ελένη Σταμίρη, ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε: «Όχι, δεν νομίζω. Μπορεί ίσως να συναντηθούν στη φυλακή, αλλά όχι έξω στον δρόμο πάλι...», σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved