Έξαψη: Σοφία Μανωλάκου: «Η μνήμη της Βίκυς αργεί να επανέλθει πλήρως»
Media

Έξαψη: Σοφία Μανωλάκου: «Η μνήμη της Βίκυς αργεί να επανέλθει πλήρως»

Η Σοφία Μανωλάκου πρωταγωνιστεί στην «Έξαψη» και υποδύεται τη Βίκυ.

Η ηρωίδα της περνά διπλό Γολγοθά, προσπαθώντας -ως εκτός γάμου παιδί του Τζώρτζη- να ενταχθεί στην οικογένεια Αξιώτη, αλλά και να βρει τη μητέρα της.

- Η ένταξη της Βίκυς στην οικογένεια Αξιώτη, προς το παρόν, παραμένει άπιαστο όνειρο;

«Προς το παρόν, ναι! Παρ’ όλα αυτά, και γίνονται προσπάθειες και από τις δύο πλευρές προκειμένου να αποδεχτούν τη Βίκυ ως μέλος της οικογένειας».

-Η Εβίτα θα της ανοίξει την αγκαλιά της;

«Ναι, καθώς οι καταστάσεις που προκύπτουν, κάνουν τις δύο γυναίκες να έρθουν πιο κοντά».

-Το παζλ της χαμένης μνήμης της θα αργήσει να ολοκληρωθεί;

«Η αλήθεια είναι πως η μνήμη της Βίκυς αργεί να επανέλθει πλήρως. Γίνεται σταδιακά με μικρές αναλαμπές. Αυτές συμβαίνουν από διάφορα στοιχεία που προκύπτουν».

-Η Μαρίνα στέκεται πλευρό της, ακόμη τη ρήξη, όταν έμαθε ήξερε ότι δεν είναι αδελφή της;

«Η Βίκυ και η Μαρίνα έχουν έναν πολύ ισχυρό δεσμό μεταξύ τους. Σαφώς και δεν τις επηρεάζει το γεγονός ότι έχουν διαφορετικό πατέρα. Σε όλη τους τη ζωή έχουν μάθει να προστατεύουν η μία την άλλη, καθώς η μητέρα τους έλειπε».

- Τι κέντρισε το ενδιαφέρον σας, όταν διαβάζατε το σενάριο;

«Η Τίνα Καμπίτση έχει καταφέρει να μπλέξει το ερωτικό με το αστυνομικό στοιχείο περίτεχνα. Από τα πρώτα επεισόδια, ήθελα να μάθω τι θα γίνει παρακάτω. Μέσα σ’ ένα βράδυ διάβασα τα έξι πρώτα επεισόδια. Οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με το παρελθόν τους, τα πάθη τους, ακόμα και με τους εαυτούς τους. Παράλληλα, βρίσκω εξαιρετικό το στοιχείο ότι, ενώ συμπληρώνεται το παζλ για το ποιος μπορεί να είναι πίσω από την απόπειρα δολοφονίας, οι υποψίες συνεχώς μετατοπίζονται από τον έναν ήρωα στον άλλον», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved