Survivor: Ξέσπασε η Χριστίνα - «Δεν υπήρξα κάτι εντελώς περιστασιακό στη ζωή του Σάκη»
Media

Survivor: Ξέσπασε η Χριστίνα - «Δεν υπήρξα κάτι εντελώς περιστασιακό στη ζωή του Σάκη»

Survivor: Για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο αλλά και για την προσωπική της ζωή δίπλα στον Σάκη Κατσούλη μίλησε η Χριστίνα Κεφαλά.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη σχολιάζοντας τη στάση που κράτησε ο Σάκης μπαίνοντας στο Survivor αλλά και την αντίδραση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με την οποία στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι.

- Τι θα σας λείψει περισσότερο από το Survivor;

Για μένα, το Survivor ήταν μια πάρα πολύ όμορφη και παράλληλα πολύ σκληρή εμπειρία. Αυτό που θα μου λείψει, είναι τα αγωνίσματα, η αδρεναλίνη και η χαρά να φέρνεις νίκη για την ομάδα σου. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να το ξανακάνω, γιατί όλο αυτό είναι ένα μάθημα ζωής.

Ενώ εσείς είπατε, από την πρώτη στιγμή, ότι με τον Σάκη υπήρξε ένα φλερτ που δεν προχώρησε, ο ίδιος δεν άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Σας ενόχλησε αυτό;

Φυσικά, δεν ήταν κάτι κρυφό. Το ήξερε αρκετός κόσμος αυτό, ούτε υπήρξα κάτι εντελώς περιστασιακό στη ζωή του, κι αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος. Δεν θα σταθώ. όμως σε αυτό. Εάν ο Σάκης ήθελε να μπει στο παιχνίδι για τη Μαριαλένα εμένα μου φάνηκε πάρα πολύ άσχημο να αρνείται κάποια άλλη κοπέλα. Όχι ότι με ενδιέφερε, αλλά εγώ δεν ήθελα να πω ψέματα για κάτι που είναι μέσα στη ζωή και είναι αληθινό. Κι αυτό αποδείχτηκε και μετά, που τα βρήκαμε με τη Μαριαλένα συζητήσαμε και τα λύσαμε όλα. Με αυτό που ο Σάκης, μου έδειξε ότι μπορεί να πει ψέματα οτιδήποτε στη ζωή του. Αυτό με εκνεύρισε και στενοχώρησε.


Τελικά έχει σχέση με τη Μαριαλένα; Αυτό που είδα, όσο ήμουν στο παιχνίδι, είναι έχουν έρθει πολύ κοντά. Αν δεν υπήρχε η άλλη σχέση της Μαριαλένας, για την οποία έχει μιλήσει και η ίδια δημόσια, θα έλεγα ότι είναι μαζί. Ε, αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν μόνο οι δυο Είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχουν έρθει κοντά γιατί ήταν πολύ καιρό μαζί, συζούσαν.

Πηγή: Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved