Άγριες Μέλισσες: «Ο Δούκας στο τέλος θα γίνει συμπαθής και θα τον αγαπήσουμε»
Media

Άγριες Μέλισσες: «Ο Δούκας στο τέλος θα γίνει συμπαθής και θα τον αγαπήσουμε»

Άγριες Μέλισσες: Ανατρέπονται οι ρόλοι στο φινάλε της σειράς; Δείτε ποιος πρωταγωνιστής έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση για την πορεία του Δούκα

Ο Γιώργος Κοντοπόδης βρίσκεται στην πετυχημένη σειρά του ANT1 και στον ρόλο του Μίμη. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη, όπου και αναφέρθηκε στο φινάλε του δεύτερου κύκλου, το οποίο θα παρακολουθήσουμε σύντομα, με το τέλος της φετινής σεζόν.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της σειράς;

Προσωπικά πρεσβεύω ότι εν αρχή είναι ο λόγος. Σίγουρα καταλυτικό ρόλο παίζει το απίστευτο σενάριο των Τσαμπάνη και Καλκόβαλη και το ότι για τη δεύτερη σεζόν παρέμεινε εξίσου ενδιαφέρον τους κάνει πολύ σημαντικούς. Επιπλέον, μέσα από τη σειρά γνωρίσαμε εξαίρετους ηθοποιούς που δεν τους είχαμε ξαναδεί, το οποίο λατρεύω γιατί και εγώ έκανα τηλεόραση μετά από 15 χρόνια θεάτρου... Με το που μπήκα είδα ένα ωραίο κλίμα και ανθρώπους που ξέρω

Ποιο θα ήθελες να είναι το φινάλε των Άγριων Μελισσών;

Είναι τόσο πολλά τα μέτωπα που έχουν ανοίξει δεν ξέρεις τι να πρωτοσχολιάσεις. Νομίζω όλα έχουν να πηγαίνουν ομαλά προς τη λήξη τους, γιατί η η θα έχει χρονική μετατόπιση. Έχω μεγάλη περιέργεια για το τι θα γίνει με την αποκάλυψη αναφορικά με τι δολοφονίας του Σέργιου. Και όσον αφορά στον «Μυρσίνης», γιατί μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστή αλήθεια. Νομίζω ότι θα λήξει τρυφερά η σειρά φέτος με μια γλύκα το φινάλε. Για να δελεαστούν οι τηλεθεατές ακολουθήσουν τη σειρά για τρίτη χρονιά, πιστεύω να δουν κάτι όμορφο.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου ήρωας;
Ο «Δούκας»! Καταρχάς γιατί θαυμάζω τον Λεωνίδα Κακούρη, του οποίου κάθε βλέμμα και κίνηση είναι «Δούκας», όχι ο Λεωνίδας Κακούρης. Ήδη έχει μια ωραία μεταστροφή σε αυτόν τον χαρακτήρα, είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα γίνει μέχρι και συμπαθής και θα αγαπήσουμε. Έχω μια τεράστια αδυναμία στους χαρακτήρες, στην υποκριτική πάντα, γιατί ψάχνε: να τους δικαιολογήσω.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved