«Δεν έγινα ηθοποιός για να πάω στο Survivor. Με έχουν κουράσει τα ριάλιτι»
Media

«Δεν έγινα ηθοποιός για να πάω στο Survivor. Με έχουν κουράσει τα ριάλιτι»

Survivor: Ποιος γνωστός ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες αναφέρθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης;

Φέτος τον απολαμβάνουμε τηλεοπτικά μέσα από τις Άγριες Μέλισσες και τον ρόλο του Μίμη. Ο Γιώργος Κοντοπόδης με πολυετή πορεία στο θέατρο, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αρκετά αναγνωρίσιμος και μέσα από τους ρόλους του στη μικρή οθόνη.

Το γεγονός ότι απέναντι από τις Άγριες Μέλισσες υπάρχει ριάλιτι, σε αγχώνει;
Ο ανταγωνισμός γενικά εμένα δεν με φοβίζει, γιο ότι το κάθε θέαμα έχει το δικό του κοινό. φαίνεται λίγο ακραίο. Όταν με έχουν δει να πεινάω, να είμαι βρώμικος και πτυχές του εαυτού μου που όλοι μας έχουμε, αλλά θέλουμε να κρατήσουμε στο σπίτι μας, δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό για την πορεία, όχι μόνο τη δική μου, αλλά του εκάστοτε καλλιτέχνη.


Αν δεν είχες δουλειά και σε ζητούσαν οστό την παραγωγή του Survivor, θα πήγαινες;

Παρότι όσα «όχι» έχω πει, τα έχω λουστεί, δεν θα ήθελα να πάω! Δεν έγινα ηθοποιός για να πάω στο Survivor, αλλά ξαναλέω «ποτέ μη λες ποτέ». Είναι εξωφρενικό το ότι πας εκεί να πεινάσεις και οξύμωρο ταυτόχρονα. Και αυτό γιατί πεινάς παίρνοντας ένα βδομαδιάτικο που δεν έχω δει ούτε στον ύπνο μου.


Τα κανάλια πρέπει να επενδύουν περισσότερο στη μυθοπλασία;


Ναι, πραγματικά. Τα ριάλιτι προσωπικά με έχουν κουράσει, δεν τα παρακολουθώ. Κάποια τα βρίσκω προσβλητικά για τους ανθρώπους.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved